0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
17. srpnja 2019.

Akcijom Lily protiv nasilja nad ženama

Piše Ana Zibar
Zagreb, 15. 07. 2019. - Udruga Brod, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Slavonski Brod i policija Brodsko-posavske županije u suradnji s Borovom u centru Slavonskog Broda provodi akciju “Lily”: podizanje svijesti o važnosti borbe protiv nasilja nad zenama. 20 godina je prošlo od tragičnog događaja na Zagrebačkom sudu koji se dogodio 22. 09. i u kojem […]

Zagreb, 15. 07. 2019. - Udruga Brod, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Slavonski Brod i policija Brodsko-posavske županije u suradnji s Borovom u centru Slavonskog Broda provodi akciju “Lily”: podizanje svijesti o važnosti borbe protiv nasilja nad zenama.

Girls having fun at home, laughing.

20 godina je prošlo od tragičnog događaja na Zagrebačkom sudu koji se dogodio 22. 09. i u kojem su ubijene sutkinja Liljana Hvalec, odvjetnica Hajra Prohić koja je u brakorazvodnoj parnici zastupala Gordanu, ženu nasilnog supruga i ubojice.

Taj su dan došle u Palaču pravde i nikad se više nisu vratile svojim kućama, obiteljima, bližnjima. Naziv akcije Lily dolazi u čast prisjećanja ovog nasilnog događaja, a u želji da se nasilje ne ponovi i da se što uspješnije sprečava.

U petak 19. 07. 2019. na Brodskom Korzu, prodavat će se specijalizirane tenisice Lily koje je kreirala tvornica Borovo: po cijeni od 200 kn, od kojih iznos od 20kn odlazi u donaciju Vukovarskom skloništu za žene i djecu žrtve nasilja.

I Avon podržava ovu hvalevrijednu akciju te će svim donorima koji dođu i kupe Lily tenisicu, pokloniti Avon proizvod. 

Avon već više od 130 godina pruža podršku i pomoć ženama te aktivno sudjeluje u borbi protiv nasilja. Udruga Brod, njihov rad i sklonište koje omogućuje konkretnu podršku i pomoć žrtvama nasilja važan su dio lokalne podrške i Avon u Hrvatskoj ju svojim donacijama dugi niz godina s ponosom podržava.

“Udruga Brod radi na sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama te uspostavi tolerantnog i ravnopravnog društva. Akcija Lily za cilj ima pomoći radu Skloništa za žene i djecu u Vukovaru.

Ali ono što je još važnije, utjecati na društvo u kojem živimo, konstantno pozivajući na stvaranje zdrave i nenasilne kulture življenja. Samo na taj način možemo spasiti naše sugrađanke, žene, majke, sestre, bake od nemilosrdnih tortura i tragičnih ishoda.

Dođite u petak 19. 07. u 18h i podržite nas na Brodskom Korzu!” naglasila je AnaMarija Matanović, Voditeljica programa Udruge Brod. 

Program:
Gost: Bernarda Bobovečki
Moderator Krešimir Šimić, MUP Slavonski Brod
Pokazivanje vježbi samoobrane MUP Slavonski Brod
4 priče - ispovijesti žrtava nasilja
Govor voditeljice programa Udruge Brod AnaMarije Matanović
Čitanje govora Predsjednice povjerenstva za ravnopravnost spolova, Maja Jarić

Kupnjom proizvoda sa znakom beskonačnosti u Avonovom katalogu, donirate sav neto prihod borbi protiv nasilja nad ženama. Budite dio humanitarne obitelji Avona! 

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr 

Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon 

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska

You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Više od 130 godina Avon podržava žene: osiguravajući inovativne kvalitetne beauty proizvode koje prvenstveno koriste žene. Milijuni Avon Ladies širom svijeta kroz Avonov katalog dolaze do svojih omiljenih brendova kao što su mark., Avon True, Anew.

Kroz društvene mreže grade svoje stranice ljepote i svoj poslovni svijet. Avon podržava osnaživanje žena, poduzetništvo i promjenu i donirao je više od $1bilijuna dolara u borbe protv raka dojke i nasilja nad ženama. Saznajte više o Avonu na www.avonworldwide.com. #Stand4Her


Avon u Hrvatskoj posluje od 1997. Najveća je lokalna kompanija direktne prodaje kozmetike. Posjetite nas u Avon Beauty Boutique-u u Zagrebu, Gundulićeva 34. www.avon.hr 

Foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross