0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
24. lipnja 2017.

Alpro zdravaonica

Piše Ana Zibar
Alpro zdravaonica je održana 03.06.2017. u Kulturnom centru Dubrava i 10.06.2017. u Kulturnom centru Travno, pod vodstvom dipl.ing. nutricionistice Martine Gilja koja je autor stručnog dijela projekta Zdravlje za stolom. Cijeli projekt su osmislili Modna agencija za djecu Fashion Team Kids  i Populus duo, a prvi ciklus radionica objedinjava gostovanje u 32 privatna vrtića na […]

Alpro zdravaonica je održana 03.06.2017. u Kulturnom centru Dubrava i 10.06.2017. u Kulturnom centru Travno, pod vodstvom dipl.ing. nutricionistice Martine Gilja koja je autor stručnog dijela projekta Zdravlje za stolom.

Cijeli projekt su osmislili Modna agencija za djecu Fashion Team Kids  i Populus duo, a prvi ciklus radionica objedinjava gostovanje u 32 privatna vrtića na području Zagreba.

Na radionici se u komunikaciji s roditeljima i strukom nastoji osvijetliti zdrava prehrana kao nužan preduvjet zdravog života cijele obitelji s naglaskom na doručak, kao najvažniji obrok u danu.

Alpro zdravonicom se želi promovirati zdrava hrana te educirati djeca o važnosti svakodnevnog zajedničkog obroka i okupljanja oko stola.

Ono što se meni jako sviđa kod Alpro zdravaonice je što je radionica interaktivna, pa je za djecu zabavna i privlačna.

Prvi dio radionice se sastoji od kviza znanja kroz koji nutricionistica Martina saznaje koliko su djeca upućena što i kako jedu.

Drugi dio radionice je djeci posebno zanimljiv jer zajedno sa nutricionisticom Martinom odabiru sastojke i pomažu joj napraviti zdrave smoothie.

Rade se dva zdrava smoothie pod nazivom Zeleno čudovište i Princeza.

Na radionici se nalazi pregršt zdravih sastojaka od jabuka, banana, jagoda, vanilije, čokolade, cimeta, zobenih pahuljica, lanenih sjemenki i Alpro napitaka od kokosa koji su idealna alternativa mliječnim napitcima.

Alpro napitci se sastoje od niskog sadržaja masti, dodanog kalcija i vitamina, izvor su vitamina E te su prirodni bez glutena i laktoze.

dav

Tropska svježina kokosa u Alpro napitku od kokosa djecu oduševljava i kao čisti napitak i kao dio sastojka kod pripreme raznih delicija.

Alpro napitke osim u većim trgovinama možete potražiti i u Encian Webshopu. www.encian.hr

Ja sam osobno oduševljena Alpro zdravaonicom jer približava djeci zdrave i ukusne obroke koje mogu raditi doma zajedno sa svojim roditeljima.
U današnje vrijeme užurbanog životnog stila i brze hrane koja uz takav stil života ide, ovakih radionica je i više nego potrebno. Vjerujem da je svakom roditelju važno da mu se dijete zdravo hrani i da stekne zdrave navike, zbog čega ovu radionicu toplo preporučam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross