0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
8. siječnja 2018.

Besplatna radionica kako odgojiti dijete bez nasilja

Piše Ana Zibar
Dijete odbija obući šlape, ne želi dijeliti svoje igračke, ili je pak ušlo u NE fazu. Sve se to može riješiti pravilnom komunikacijom! Prepušteni ste sami sebi smatrajući da bi trebali znati sve potrebno o odgoju. Pomoć nemate, a savjeti koje dobivate nisu od koristi. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Zaklada Adris je […]

Dijete odbija obući šlape, ne želi dijeliti svoje igračke, ili je pak ušlo u NE fazu. Sve se to može riješiti pravilnom komunikacijom!

Odbijanje-dijeljenja

Prepušteni ste sami sebi smatrajući da bi trebali znati sve potrebno o odgoju. Pomoć nemate, a savjeti koje dobivate nisu od koristi.

Zato smo mi tu da vam pomognemo. Zaklada Adris je udruzi Najsretnija beba Hrvatska dodijelila sredstva za projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom. Kroz projekt udruga pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju, te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu  koja će se održati u nedjelju 14.1. od 10 sati u Centru inovativne edukacije, Mladice 20 u Zagrebu. Saznajte ono najvažnije o sljedećim temama:

  • emotivni i intelektualni razvoj djeteta
  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: [email protected]

Tel: 0989008634

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:

Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. U suradnji s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska pokrenula je projekte besplatne edukacije roditelja. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

6. travnja 2014.
15. rujna 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross