0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
21. svibnja 2014.

Bore između obrva

Piše Ana Zibar
S godinama se počinju stvarati neželjene bore na našem licu. Osim oko očiju, javljaju se i na području između obrva. Najčešće je uzrok njihovog stvaranja mrštenje lica. A kako ih možete ublažiti i spriječiti nastanak novih, pogledajte u novom videu 🙂 [fvplayer src='http://vimeo.com/92834700' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/masaza-obrva.jpg'] Masažom područja oko obrva možete smanjiti nastale bore, ako ju izvodite […]

S godinama se počinju stvarati neželjene bore na našem licu. Osim oko očiju, javljaju se i na području između obrva. Najčešće je uzrok njihovog stvaranja mrštenje lica. A kako ih možete ublažiti i spriječiti nastanak novih, pogledajte u novom videu 🙂

[fvplayer src='http://vimeo.com/92834700' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/masaza-obrva.jpg']

Masažom područja oko obrva možete smanjiti nastale bore, ako ju izvodite barem 2-3 puta tjedno.

Postupak masaže lica za smanjenje bora

  • Palcem i kažiprstom obje ruke stisnite vrhove obrva, pa ih priljubite jednu uz drugu. Tijekom izvođenja opustite ramena, a pritisak držite 10 sekundi.
  • Palcem i kažiprstom obje ruke stisnite vrhove obrva, pa ih razdvojite jednu od druge.  Tijekom izvođenja opustite ramena, a pritisak držite 10 sekundi.
  • Palcem i kažiprstom obje ruke pritisnite na sredini obrva.Tijekom izvođenja opustite ramena, a pritisak držite 10 sekundi.
  • Palcem i kažiprstom obje ruke na sredini stisnite obrve, pa ih razdvojite jednu od druge. Tijekom izvođenja opustite ramena, a pritisak držite 10 sekundi.
  • Palcem i kažiprstom obje ruke na krajevima stisnite obrve, pa ih razdvojite jednu od druge. Tijekom izvođenja opustite ramena, a pritisak držite 10 sekundi.
  • Tapkajte obrve vrhovima prstiju.
  • Postupak masaže ponovite 2-3 puta za redom.
  • Masažu za smanjenje bora izvodite prije odlaska u krevet.

Ovim štipkanjem obrva možete ukloniti sitne linije na problematičnim mjestima, a najbolje je ovu masažu prakticirati prije spavanja, zbog crvenila koji ostavlja pritisak. Budite ustrajni i vidjet ćete rezultate 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

19. prosinca 2016.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross