0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
1. studenoga 2011.

Brojevi

Piše Ana Zibar
Sanjati brojeve uglavnom ne predstavlja nimalo dobar znak. Ukoliko ste u stvarnosti zaboravili brojeve koje ste sanjali, znači da su pred vama velike brige, sa kojima ćete se teško nositi. Zbog svojih briga ćete imati emocionalnih problema. Ako ste zapamtili brojeve koje ste sanjali, predstavlja dobar znak, pogotovo ako brojevi koje ste sanjali imaju više […]

Sanjati brojeve uglavnom ne predstavlja nimalo dobar znak.

Ukoliko ste u stvarnosti zaboravili brojeve koje ste sanjali, znači da su pred vama velike brige, sa kojima ćete se teško nositi. Zbog svojih briga ćete imati emocionalnih problema.

Ako ste zapamtili brojeve koje ste sanjali, predstavlja dobar znak, pogotovo ako brojevi koje ste sanjali imaju više znamenki. Sada bi bilo dobro da igrate igre na sreću, ali samo upotrebljavajući brojeve koje ste sanjali.

Sanjati brojeve za loto, ne znači da ćete sa istim brojevima dobiti na lotu, ali ništa vas ne košta pokušati.

1, 3 i 5 predstavljaju dobre brojeve u snu, posebice ako ih sanjaju osobe koje imaju problema u ljubavi. Ako pak sanjate ove brojeve vezano za ocijene u školi ili na fakultetu, onda oni imaju isto značenje kao i u snu.

2 i predstavljaju dobre brojeve za one pred kojima su ljubavni problemi.

6 je broj koji ima loš predznak, ali ne mora uvijek biti tako. Osobe koje sanjaju ovaj broj, će vjerojatno imati obiteljske ili poslovne probleme. Ljudi će vas ogovarati.

je broj koji je jako dobro sanjati. Pred vama je uspješno i lijepo razdoblje, zato glavu gore.

je broj koji zapravo predstavlja problem, jer ima dvojako značenje. Sanjati ovaj broj može značiti da ćete imati sa jedne strane puno radosti, a sa druge strane da ćete imati puno problema.

9 je broj koji predstavlja poštenje i prijateljstvo. Upoznat ćete jednu osobu, u čijem će vam društvu biti ugodno, te će vaše prijateljstvo preći na viši nivo.

10 predstavlja vrlo dobar znak za sve ljude koji se bave privatnim poslovima i koji su poduzetni. To je najveći broj u gradaciji, što znači da je pred vama veliki poslovni uspjeh, koji će potrajati.

12 je odličan broj u snu za sve one koji planiraju vjenčanje. Ako vas je do sada bilo strah, sada možete sigurno napraviti prvi korak.

13 nije dobar znak. Sanjati ovaj broj znači da su pred vama problemi!

Ukoliko sanjate bilo koje druge brojeve, značenje možete naći i u gore navedenim brojevima, koji su osnova i čiji se dio nalazi u svakome od njih.

One comment on “Brojevi”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

25. listopada 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross