0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
4. listopada 2020.

Danas je dan kada trebate početi raditi ovo!!!

Piše Ana Zibar
Od danas pa nadalje počnite darivati ljude oko sebe svim onim stvarima koje vama nedostaju i za koje mislite da ste uskraćeni!!! Zašto??? Što god mislili da vam je uskraćeno, zapravo vi to sami uskraćujete okolini! Zapamtite da nikada ne možete dobiti ono što niste ni dali, a neimaština i obilje su vaša unutarnja stanja […]

Od danas pa nadalje počnite darivati ljude oko sebe svim onim stvarima koje vama nedostaju i za koje mislite da ste uskraćeni!!! Zašto???

Što god mislili da vam je uskraćeno, zapravo vi to sami uskraćujete okolini! Zapamtite da nikada ne možete dobiti ono što niste ni dali, a neimaština i obilje su vaša unutarnja stanja koja se manifestiraju u vašu stvarnost.

Odljev određuje priljev

Odljev određuje priljev i zato ne možete dobiti ono što ne dajete! Što god osjećali ili mislili da vam okolina uskraćuje, poput uvažavanja, ljubavi, pohvale, nježnosti, itd. je isključivo ono što vi dajete okolini.

I zato od danas pa nadalje pokušajte napraviti ono što vam donosim u nastavku i vidjet ćete kako će se vaša stvarnost početi mijenjati! Što god da vam u ovom trenutku fali u vašem životu, vi baš to počnite davati!!!

Dajte da bi primili

Ako slučajno nemate sve to što vam fali, nema veze, vi se jednostavno pravite kao da to imate i to će doći samo od sebe. Vidjet ćete kako ćete vrlo brzo nakon što počnete davati, početi i primati!!!

Jednostavno ne možete primiti ono što ne dajete, jer odljev određuje priljev, a sve za što mislite da ste uskraćeni vi već posjedujete i to podrazumijeva obilje.

Isus je rekao

I sam Isus je rekao: 'Dajte i dat će vam se!' i to je zakon da odljev određuje priljev!

Postanite svjesni da se izvor obilja ne nalazi izvan vas, nego je dio vas. Morate početi s prihvaćanjem i prepoznavanjem obilja izvana i uočiti punoću života koja vas okružuje.

Prihvatite obilje

Na svakom koraku prisutna je punoća života, a prihvaćanjem obilja koje se nalazi oko vas, samo budi usnulo obilje koje je u vama, kada to prepoznate pustit ćete obilje da istječe van iz vas.

Često si postavite pitanje tipa što sada mogu dati, kako nekome mogu pomoći i postat ćete davalac.

Ne morate posjedovati obilje

Ne morate posjedovati ništa kako bi osjećali obilje, ali ako stalno osjećate obilje, stvari će vam same početi dolaziti, jer obilje dolazi samo onima koji ga već imaju.

Samo darujte ono što mislite da nemate i to ćete dobiti. Od danas pa nadalje počnite darovati ljude oko sebe stvarima za koje mislite da ste uskraćeni, poput primjerice pažnje, jer ako vam nedostaje pažnja vi ju poklonite i vidjet ćete kako ćete dobiti ocean pažnje.

Vrlo je jednostavno

Vrlo je jednostavno, osjećajte obilje, darujte puno i puno ćete dobiti nazad!!!

Uživajte u nedjelji! Pusa!

Foto: mystraysoul/PixaBay

One comment on “Danas je dan kada trebate početi raditi ovo!!!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

22. siječnja 2017.
4. listopada 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross