0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. travnja 2018.

Dani komunikacija

Piše Ana Zibar
Tehnologija i kreativnost bile su teme novog izdanja festivala na kojem se okupljaju stručnjaci za komunikaciju s tržištem. Dani komunikacija već godinama potvrđuju svoju poziciju nezaobilaznog događanja koje okuplja oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije. Ovogodišnje izdanje festivala oborilo je sve rekorde posjećenosti i zadovoljstva sudionika. […]

Tehnologija i kreativnost bile su teme novog izdanja festivala na kojem se okupljaju stručnjaci za komunikaciju s tržištem.

Dani komunikacija već godinama potvrđuju svoju poziciju nezaobilaznog događanja koje okuplja oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije. Ovogodišnje izdanje festivala oborilo je sve rekorde posjećenosti i zadovoljstva sudionika. Ako se do sada još niste pridružili Danima komunikacija u Rovinju, druge godine to svakako učinite.

Šesto izdanje Dana komunikacija održalo će se od 12. do 15. travnja 2018. u hotelu Lone u Rovinju, a u Hrvatsku je dovelo stručnjake koji diktiraju trendove i budućnost naše industrije. Među njima bili su i Jayanta Jenkins (globalni kreativni direktor, Twitter) i Brad Parscale (direktor za digitalne medije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa).

Posjetitelji su slušali vruće teme iz industrije vezane za tehnologiju, inovacije, revolucionarne ideje i upravljanje podacima (data).

Osim predavanja vrhunskih govornika, na Danima komunikacija djelile su se i nagrade Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje je struka dodjeljivala najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje. Večeri su bile rezervirane za dobar provod, nezaboravne koncerte i partije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

24. studenoga 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross