0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. travnja 2015.

Depilacija voskom

Piše Ana Zibar
Depilacija voskom je nerijetko bolna, a ukoliko se jedino na taj način depilirate, otkriti ću vam par trikova uz koje će depilacija postati manje bolna 😉 Uvijek obratite pažnju na temperaturu voska, posebice ukoliko depilirate bikini zonu koja je i najosjetljiviji dio kože. Neka vosak bude mlak na dodir! Noć prije depiliranja losion za tijelo […]

Depilacija voskom je nerijetko bolna, a ukoliko se jedino na taj način depilirate, otkriti ću vam par trikova uz koje će depilacija postati manje bolna 😉

depilacija tijela

Uvijek obratite pažnju na temperaturu voska, posebice ukoliko depilirate bikini zonu koja je i najosjetljiviji dio kože. Neka vosak bude mlak na dodir!

Noć prije depiliranja losion za tijelo stavite u frižider kako bi bio savršeno hladan za kožu, nakon depilacije.

Ako vam je vosak potreban za čupanje obrva, prije čupanja olovkom iscrtajte dijelove koje želite čupati, kako ne bi pogriješile i napravile rupe na obrvama.

Izbjegavajte depiliranje za vrijeme menstruacije, kada je koža najosjetljivija. Najbolji dan za depilaciju je tri do četiri dana nakon ciklusa!

Kako bi otvorili pore i uklonili mrtve stanice kože, prije depilacije nanesite piling na kožu. Piling će pripremiti kožu za depilaciju, te će se prilikom depilacije dlačice moći ukloniti jednim potezom, a i osloboditi ćete zarobljene dlačice.

Uvijek depilirajte manje dijelove kože, nikada ne povlačite vosak sa veće površine kože. Prije nego same krenete sa depiliranjem voskom, bilo bi dobro kada bi vam stručna osoba pokazala kako se to radi.

Čupanje dlačica voskom se radi tako da se koža potegne u jednu stranu, a traka sa voskom se povlači u drugu stranu, sa brzim pokretom.

Foto: bizior/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

27. siječnja 2016.
11. prosinca 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross