0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
25. veljače 2015.

Ekstenzije trepavica

Piše Ana Zibar
Ekstenzija trepavica je sve popularnija kod nas, pa sam i ja htjela isprobati o čemu se točno radi. Posjetila sam Tao Wellness Center, koji se nalazi u sklopu hotela Palace u Katančićevoj 4, u Zagrebu. U novom videu pogledajte kako je izgledala ugradnja 🙂 [fvplayer src="http://vimeo.com/120577795"] Kao što vidite ja sam bila i više nego […]

Ekstenzija trepavica je sve popularnija kod nas, pa sam i ja htjela isprobati o čemu se točno radi. Posjetila sam Tao Wellness Center, koji se nalazi u sklopu hotela Palace u Katančićevoj 4, u Zagrebu. U novom videu pogledajte kako je izgledala ugradnja 🙂

[fvplayer src="http://vimeo.com/120577795"]

Kao što vidite ja sam bila i više nego oduševljena, a nakon par dana u potpunosti sam se navikla na nove trepavice, te uopće više nemam osjećaj da imam umjetne trepavice na očima. Super mi je što ne trebam više trošiti novac na maskaru, a i vrijeme šminkanja mi se skratilo, jer oči više ne moram šminkati, osim ako želim staviti sjenilo.

Sa novim trepavicama mogu apsolutno sve, i kupati se i umivati, skidati šminku i čistiti lice, sve sam to isprobala i super mi je 🙂 Već sada nakon 2 tjedna, koliko je prošlo od ugradnje ekstenzija, osjećam koliko su mi se oči oporavile od maskare, jer imam jako osjetljive oči, kojima sve smeta.

trepavice

Inače na oči su mi nalijepljene Abalico trepavice koje su najkvalitetnije ekstenzije trepavica na tržištu, jer su medicinski prihvaćene. Ekstenzije se lijepe posebnim kirurškim ljepilom koji njeguje prirodnu trepavicu i potiče njihov rast, što je danas važno jer ljudi koriste svakakva ljepila a oči su ipak jedan od najosjetljivijih dijelova čovjeka.

Trepavice su od prirodne dlake obložene svilom radi lakog osjećaja na očima, a postoje tri tehnike lijepljenja trepavica:

1.  Normal Curl - tehnika gdje se lijepi jedna ekstenzija na jednu prirodnu trepavicu, čime se dobiva prirodan izgled. Postoje tri dužine (kratke, srednje i duge).

2.  3D trepavice - tehnika gdje se lijepe tri tanke trepavice na jednu prirodnu, kako bi se postigao prirodno gušći izgled trepavica. Postoje tri dužine (kratke, srednje i duge).

3.  Russian trepavice - tehnika gdje se lijepi pramen tanjih trepavica na jednu, te se postiže najgušći savršeni luk trepavice, a trepavice su lagane za oko. Ova tehnika je najpopularnija, a postoje tri dužine (kratke, srednje i duge).

postupak ekstenzije

Ekstenzija pada sa prirodnom trepavicom kada mlada trepavica počne rasti iz korijena, te se na njezi trepavica, na koju je potrebno doći 3 do 5 tjedana nakon ugradnje (ovisi o brzini rasta prirodnih trepavica) lijepe nove ekstenzije na nove prirodne trepavice.

Sa ekstenzijama možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti poput kupanja, sunčanja i šminkanja, samo trebate paziti da sredstvo sa kojim skidate šminku ne bude na bazi ulja, jer ulje može skinuti trepavicu, te ne smijete na trepavice stavljati vodootpornu maskaru.

Na moje trepavice su zalijepljene Russian trepavice, sa kojima sam jako zadovoljna, a i cijena je pristupačna 😉 Svakako posjetite Tao Wellness i uvjerite se u kvalitetu, zbog koje sigurno nećete požaliti 🙂 Pusa

Foto: ZibarPhotography

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

3. studenoga 2020.
20. srpnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross