0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
12. veljače 2015.

Feng Shui dekoriranje večere

Piše Ana Zibar
Valentinovo nam se bliži pa sam pronašla par savjeta koji će vam pomoći kako savršeno dekorirati večeru, prema naravno pravilima Feng Shui-a 😉 Stol na kojem ćete poslužiti večeru, obavezno dekorirajte u crvenu boju. Crvena boja prema feng shui-u predstavlja vatreni element, a poznato je da je i simbol ljubavi i romantike, pa je idealna … Nastavi čitati Feng Shui dekoriranje večere

Valentinovo nam se bliži pa sam pronašla par savjeta koji će vam pomoći kako savršeno dekorirati večeru, prema naravno pravilima Feng Shui-a 😉

feng shui

Stol na kojem ćete poslužiti večeru, obavezno dekorirajte u crvenu boju. Crvena boja prema feng shui-u predstavlja vatreni element, a poznato je da je i simbol ljubavi i romantike, pa je idealna za dan zaljubljenih.

Sve što dekorirate na stolu za večeru treba biti u parnom broju, a na koji način ćete ga urediti, će zapravo predstavljati vas kao osobu. Pripazite na predmete kojima ukrašavate stol, te maknite sve predmete koji imaju veze sa bivšim ljubavima.

Glavna dekoracija na stolu neka budu svijeće, koje je isto tako najbolje da su crvene boje! Svijeće će dodatno pojačati romantiku! Za večeru se odjenite u crvenu boju, a ako baš i nemate crvenu boju u ormaru, onda barem na sebe nabacite poneki crveni detalj.

Pokušajte romatičnu večeru servirati u udobnom i intimnom prostoru, koji neće imati pogled na kuhinju i zamazano posuđe. Osvjetljenje prilikom večere treba biti blago i ugodno za oči.

Stol treba biti okrugli i čvrst, sa samo dva stolca. Veći broj stolaca očekuje više osoba, a bitno je da je atmosfera intimna i za dvoje. Nikako nemojte napraviti romantičnu večeru na velikom stolu.

Ukoliko ćete stol uređivati sa ružama, uklonite trnje jer trnje simbolizira tešku vezu. Za dekoriranje stola je idealan božur, a boja cvijeća može biti po vašem izboru. Crvena boja predstavlja brak, roza i naranđasta mladenačku ljubav, žuta prijateljstvo, a bijela čistoću u vezi.

Prije večere obavezno otvorite širom sve prozore, kako se pročistio zrak, te kako bi u prostor ušla svježa energija, koja će donijeti ljubav i romantiku 😉

Foto: kaniths/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross