0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
6. prosinca 2014.

Feng Shui savjeti za zdraviji dom

Piše Ana Zibar
Harmoniju i ravnotežu u svome domu možete postići ukoliko uredite dom prema pravilima Feng Shuia, koji će vam pomoći da svoj dom uredite tako da u njemu vlada pozitivna energija. U novom videu pogledajte neka od pravila za skladno uređen dom. [fvplayer src="http://vimeo.com/112394995"] Najbitnije mjesto u domu kojem trebate posvetiti pažnju je spavaća soba. Ona […]

Harmoniju i ravnotežu u svome domu možete postići ukoliko uredite dom prema pravilima Feng Shuia, koji će vam pomoći da svoj dom uredite tako da u njemu vlada pozitivna energija. U novom videu pogledajte neka od pravila za skladno uređen dom.

[fvplayer src="http://vimeo.com/112394995"]

Najbitnije mjesto u domu kojem trebate posvetiti pažnju je spavaća soba. Ona je najbitnija prostorija jer se u njoj opuštate, odmarate i spavate. Spavaća soba treba biti ugodna i prozračena. U spavaćoj sobi nema mjesta za radnu energiju jer je to soba za odmor, pa ukoliko u sobi imate televizor, kompjuter, radni stol ili opremu za vježbanje, izbacite ih van.

Glavna prostorija u domu, čija se energija širi na sve ostale prostorije je hodnik, pa bi trebao biti uređen ugodno i prijateljski. Bilo bi dobro kada bi postavili znakove dobrodošlice sa obje strane ulaznih vrata. Ukrasite hodnik živim biljkama, te ga obojajte u tople boje. Ukoliko imate ogledalo u hodniku, nikada ga nemojte postaviti nasuprot vrata.

Ulazna vrata prizivaju pozitivnu energiju u dom, pa posvetite pažnju njihovom odabiru i uređenju. Kod uređenja i odabira ulaznih vrata najbitnija je njihova boja, koja se određuje prema smjeru gledanja. Ukoliko vam vrata gledaju na sjever pofarbajte ih u plavu ili crnu boju, vrata koja gledaju na jug u crvenu boju, vrata koja gledaju na istok u zelenu, a vrata koja gledaju na zapad u bijelu ili sivu boju.

Nikada u domu nemojte zadržavati višak stvari, uvijek ih se rješavajte, kako bi se riješili viška energije. Manje je više, pa sve što vam ne treba i što ne koristite maknite iz doma. Izbacivanjem viška stvari iz doma osjetit ćete kako prostor diše i razliku u energiji. Kod uklanjanja viška stvari prvo rasčistite prostor ispod kreveta, nakon toga ormar, pa hladnjak i na kraju sve ladice, na taj način se ravnomjerno rasčišćava višak energije.

Autor: A.Z., Foto: Sammylee/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

6. kolovoza 2014.
1. prosinca 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross