0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
1. lipnja 2017.

Horoskopski znak Jarac

Piše Ana Zibar
Horoskopski znak Jarac ima zemljani element, a njime vlada planet Saturn. Saturn je planet discipline i odgovornosti, a zaslužan je za Jarčevu ambicioznost, ozbiljnost i marljivost. Jarac je deseti horoskopski znak koji je izrazito inteligentan, sposoban i ambiciozan. Jaracu uspjeh ne predstavlja problem, a u životu mu je najbitnije da bude cijenjen i uspješan. Strpljiv […]

Horoskopski znak Jarac ima zemljani element, a njime vlada planet Saturn. Saturn je planet discipline i odgovornosti, a zaslužan je za Jarčevu ambicioznost, ozbiljnost i marljivost. Jarac je deseti horoskopski znak koji je izrazito inteligentan, sposoban i ambiciozan.

Jaracu uspjeh ne predstavlja problem, a u životu mu je najbitnije da bude cijenjen i uspješan. Strpljiv je i uporan te iznimno marlljiv, zbog čega mu je uspjeh zajamčen. Ozbiljan je i realan, a često je sklon samopodcjenjivanju. Nikada ne uživa u postignutom uspjehu ni onda kada sve ide kako treba. Vrlo je pesimističan, a u sebi uvijek isčekuje neke probleme.

[fvplayer src="http://vimeo.com/111532115"]

Jarac može biti sretan samo ako je poslovno uspješan i ako im sređenu obiteljsku situaciju. Uvijek izgleda distancirano, zabrinuto i hladno, a jako je dobar komičar jer u humoru pronalazi bijeg od strahova i briga koje ga stalno prate.

Jarac je rođen da bude vođa, a mana mu je što često ima prevelika očekivanja od suradnika, ali samo zato jer on daje sve od sebe. Odgovoran je i organiziran, a karijera mu je najvažnija u životu. Ambiciozan je i marljiv te spreman na velika odricanja kako bi ostvario svoje ciljeve.

Nikada se ne zadovoljava srednjim rezultatom nego samo vrhom, a to mu najčešće i uspije. Koliko god su mu uspjeh i ugled bitni glavna motivacija mu je novac, jer se jedino sa njim osjeća moćno.

U zdravlju vlada kostima, koljenima, zubima, zglobovima, noktima i kosom, a najčešće ima problema sa lomovima kostiju, anemijom, reumom, anoreksijom i psihičkiim bolestima. Najbolji je u društvu vedrih i strpljivih osoba kako bi mu se ojačalo samopouzdanje i samosvijest.

Foto: geralt/Pixabay

One comment on “Horoskopski znak Jarac”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

12. prosinca 2016.
17. siječnja 2018.
4. travnja 2020.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross