0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
23. svibnja 2017.

Horoskopski znak Ovan

Piše Ana Zibar
Horoskopski znak Ovan ima vatreni element, a njime vlada planet Mars. Mars je planet energije i akcije, a zaslužan je za Ovnovu nestrpljivost, ambicioznost i snagu. Ovan je prvi horoskopski znak zbog čega se najbolje snalazi kao vođa, a podređeni položaji mu teško padaju. Ovan je iskren i otvoren te se ne boji izraziti svoje mišljenje. […]

Horoskopski znak Ovan ima vatreni element, a njime vlada planet Mars. Mars je planet energije i akcije, a zaslužan je za Ovnovu nestrpljivost, ambicioznost i snagu. Ovan je prvi horoskopski znak zbog čega se najbolje snalazi kao vođa, a podređeni položaji mu teško padaju.

Ovan je iskren i otvoren te se ne boji izraziti svoje mišljenje. Iako je u nekim situacijama mišljenje bolje zadržati za sebe, Ovan ipak iskazuje svoj stav. Ovnovi su otvoreni, direktni i komunikativni, a okolina ih najviše cijeni zbog iskrenosti.

[fvplayer src="http://vimeo.com/112173882"]

Ne voli laži i podmetanja zbog čega svi koji ga okružuju znaju na čemu su kada su u njegovom prisustvu. U društvu vodi glavnu riječ te cijeni iskrene, komunikativne i otvorene osobe.

Uvijek započinje neki novi projekt što i ne čudi s obzirom na količinu ideja koje mu svakodnevno padaju na pamet. Jedina mana mu je berzopletost i nestrpljivost zbog čega neke ideje ne može privesti kraju i ostvariti ih.

U poslu je ambiciozan i poduzetan te se najbolje osjeća u ulozi vođe. Dobar je u davanju naredbi, ali tuđe naredbe teže izvršava. Pun je zanimljivih ideja za koje mu nedostaju strpljivost i upornost kako bi ih priveo kraju. Ovnu je najbitnije da radi ono što voli kako bi uživao u svom poslu jer će tek tada dati sve od sebe.

Ako se bavi nečime što ga ne zanima postaje bezvoljan i njegova energija trune. Pun je radnog elana i energije, a najčešće radi kao policajac, vojnik ili izumitelj. Kao suradnik je uvijek spreman pomoći i na njega se uvijek može osloniti jer nikada neće raditi iza leđa.

U zdravlju vlada područjem glave, zbog čega pripadnici ovog znaka najčešće imaju problema sa migrenama, sinusima, glavoboljama i vidom. Sklon je ozljedama, virozama i upalama, a često ima problema s kolesterolom, visokim krvnim tlakom i srcem.

Na Ovna loše utječe prehrana s masnoćama i stres zbog čega mora pronaći ispušni ventil i okrenuti se zdravom načinu života kako bi iz sebe izbacio frustracije koje ga tište i negativnu energiju.

Foto: Public Domain/Pixabay

2 comments on “Horoskopski znak Ovan”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

7. rujna 2015.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross