0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
14. travnja 2019.

Idealno mjesto za posjetiti u vrijeme proljetnih praznika

Piše Ana Zibar
Proljetni praznici oduvijek su mi bili jedni od dražih. Nakon duge zime i hladnih dana jedva sam čekala da svane sunce, da malo zatopli i put pod noge u neke druge krajeve. Putovanja su uvijek dobra ideja u bilo koje godišnje doba, putovanja nas obogaćuju novim iskustvima, pružaju nam mogućnost bijega od svakodnevice i pune […]

Proljetni praznici oduvijek su mi bili jedni od dražih. Nakon duge zime i hladnih dana jedva sam čekala da svane sunce, da malo zatopli i put pod noge u neke druge krajeve. Putovanja su uvijek dobra ideja u bilo koje godišnje doba, putovanja nas obogaćuju novim iskustvima, pružaju nam mogućnost bijega od svakodnevice i pune baterije, a putovanja u proljeće su meni osobno baš posebna.

I mada nam je vani trenutno čista jesen, a proljeće se čini daleko, moju obitelj i mene to nije spriječilo da ostvarimo zacrtano i ipak otputujemo tamo gdje smo htjeli već zadnjih godinu dana.

Idealan termin

Ove godine smo malo čak i uranili s putovanjem, ali s obzirom da mi volimo putovati u vrijeme kada nije gužva, termin je bio idealan.

Dvoumili smo se oko odlaska na seoska imanja koja djeca obožavaju i oko odlaska na more, ali na kraju smo se ipak odlučili za već posjećeni Gardaland jer nam je toliko ostao u dobrom sjećanju da smo to putovanje jedva čekali ponoviti i ponovili ga prvom prilikom.

Proljetni praznici

I baš su proljetni praznici nekako idealno vrijeme za posjet Gardalandu jer još nije toliko vruće, nije sezona što znači da nema puno ljudi i dugih čekanja u redovima, a i cijene su jeftinije.

U Gardaland smo odlučili putovati u vlastitom aranžmanu, tako da smo putovali autom kojim čistog puta imate 6h. Smještaji u okolici Gardalnda su dosta skupi, ali ima par kampova čije su cijene i više nego prihvatljive, a smještaj je luksuzan i usluga je za 10.

Cijene smještaja

Ove godine smo bili smješteni u kampu Plani di Clodia i bili smo i više nego zadovoljni smještajem. Kamp je smješten uz jezero Lago di Garda, a naša kućica bila je uz samu obalu s pogledom na jezero. Cijena za dva noćenja iznosila je 183 eura, što je s obzirom na ponudu stvarno malo.

Ono što vam preporučam kod odlaska u Italiju i na ovakav izlet kakav smo mi išli, je ponijeti sa sobom klopu za doručak i večeru jer su cijene hrane dosta visoke. U svakoj kućici u kampu imate kuhinju tako da nije problem nešto na brzinu spremiti i pojesti, uštedjeti si novac i radije ga potrošiti na nešto drugo.

Okolica Gardalanda

Kamp je od samog parka Gardaland udaljen 5 minuta autom i to je super, a malo dalje od kampa nalazi se i mala općina Lazise koja je toliko lijepa da vam ja to riječima ne mogu opisati. Jednostavno to sve trebate doživjeti!

Naše putovanje je trajalo 3 dana što je idalno za malo odmora od svakodnevice i skupljanje novih iskustava koja ćemo pamtiti cijeli život.

Vodimo vas na putovanje

Nas su i ovoga puta na putovanje odveli partneri Ferratum Bank koji su odlučili na to isto putovanje odvesti i nekoga od vas!

Za sve one koji ne znaju, Ferratum Bank je banka koja osobama kojima je hitno potreban novac nudi brze kredite bez jamca i javnog javnog bilježnika, a za nove korisnike ima odličnu ponudu, a to je da možete podići od 300,00 do 3.000,00 kn kroz 15 minuta i vratiti ih za 0 kn kamata u roku od 30 dana.

Ponuda za nove korisnike

Pa ako vam je hitno potreban novac, koji znate da ćete imati kroz 30 dana, ali ga nemate u ovom trenutku, Ferratum Bank vam nudi riješenje. Ali budite obzirni kod vraćanja i nemojte prekoračiti rok od 30 dana, ukoliko ne želite vraćati s kamatama.

Naravno postoje ponude i sa većim iznosima, ali na njih se obraćunavaju kamate kao i u svakoj banci, pa je ova ponuda za nove korisnike idealan spas u kriznim trenucima.

Veliko darivanje

A sada da se vratim na samo darivanje, u suradnji sa Ferratum Bankom darujemo vam putovanje u Gardaland! Onaj koji osvoji putovanje imati će 4 karte za zabavni park, osiguran smještaj sa 2 noćenja i pokrivene putne troškove. Idealno za iskoristiti na proljetnim praznicima!

Samo darivanje odvija se na mom Instagram profilu @zenskisvijet , a kako je nama bilo na tom istom putovanju pogledajte u novom videu na mom YouTube kanalu Ženski Svijet.

Puno pusa vam šaljem i ako imate kakvih pitanja o putovanju slobodno mi pišite dolje u komentare! Sretno :*

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross