0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. kolovoza 2017.

Izbacite ove misli iz glave

Piše Ana Zibar
Čovjek često odlaže stvari koje voli jer misli kako će vrijeme za sreću biti tek kada obavi neke zadane ciljeve, ali to nije tako, vrijeme za sreću je uvijek i sada u ovom trenutku, bez obzira kako vaš život sada izgleda i što sve morate napraviti. Znate onu "ovo čuvam za posebnu priliku", e pa […]

Čovjek često odlaže stvari koje voli jer misli kako će vrijeme za sreću biti tek kada obavi neke zadane ciljeve, ali to nije tako, vrijeme za sreću je uvijek i sada u ovom trenutku, bez obzira kako vaš život sada izgleda i što sve morate napraviti.

Znate onu "ovo čuvam za posebnu priliku", e pa to je krivo. Jer bez obzira o čemu je riječ nema posebne prilike, ona je upravo sada i nikada ne znate što vam nosi sutra, zato uživajte u toj stvari koju čuvate za posebnu priliku već danas.

Ne ostavljajte stvari za sutra jer sutra ne mora biti ništa drugačije od danas. Odlaganjem nekih stvari zapravo si stvarate veći teret odgovornosti pa je bolje to početi obavljati već danas, makar i na 5 minuta.

Ne trudite se sviđati drugima jer je najvažnije da se sviđate samima sebi. Tek kada ćete u potpunosti voljeti sebe i biti zadovoljni sa sobom sviđat ćete se i drugima.

Ne krivite druge za svoje neuspjehe ili za loše emocije jer ste si zapravo krivi vi sami. Svatko je za svoju sreću odgovoran sam, kao i za svoj uspjeh. Zato poradite na tome i vidjet ćete koliko ćete se bolje osjećati.

Ne ostavljajte vrijeme za sebe do trenutka kada djeca odrastu. Vaša djeca mogu biti s vama još sljedećih 30 godina, a to ne znači da vi zato ne smijete imati vremena za sebe. Naravno da je normalno da svoj život posvetite njima, ali postoje i neki trenuci koji moraju biti samo vaši, a koji vas ispunjavaju.

Jer život teče svakoga dana i jednog dana ćete se tući u glavu što neke stvari niste napravili, a kada djeca jednog dana odu nećete znati što bi sa sobom ako si nikada do tada niste priuštili ništa samo za sebe.

Ne budite nezadovoljni svojim izgledom jer na taj način nećete nikada niti biti zadovoljni. Tek kada prihvatite svoje tijelo onakvim kakvo je tek tada će se tijelo moći mijenjati onako kako vama odgovara. Stvar je u prihvaćanju!

Što više očekujete od drugih to ćete se više razočarati, zato prestanite očekivati i radite onako kako osjećate.

Ne čekajte da netko prepozna vaš talent i da vam posao snova dođe sam od sebe. Vi ste jedini ti koji trebate prepoznati svoj talent i koji ste odgovorni za svoj uspjeh, zato već danas počnite raditi na tome.

Ne uvjeravajte se kako ćete dugove otplatiti onda kada zaradite veću svotu novca, jer ta svota neće doći sama od sebe. Najbolje bi bilo kada se uopće ne bi zaduživali i kada bi trošili onoliko koliko imate, a kasnije je sve moguće. Treba maštati o većoj zaradi i zadati si jasne ciljeve, ali do tada nemojte trošiti ono što još uvijek nije realizirano.

Foto: Free Images

2 comments on “Izbacite ove misli iz glave”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

7. lipnja 2015.
27. prosinca 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross