0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
27. studenoga 2017.

Kako do čvrste stražnjice

Piše Ana Zibar
Kako bi imali čvrstu stražnjicu morate vježbati barem tri puta na tjedan, a ako slučajno nemate vremena za treninge preporučuje se nekoliko brzih vježbica koje će vam pomoći u ostvarenju vašeg cilja. Potrebno vam je samo dvije minute na dan, ako ove vježbe ponavljate svaki dan. Pritisak noge unazad Stanite uspravno, ruke stavite na kukove […]

Kako bi imali čvrstu stražnjicu morate vježbati barem tri puta na tjedan, a ako slučajno nemate vremena za treninge preporučuje se nekoliko brzih vježbica koje će vam pomoći u ostvarenju vašeg cilja. Potrebno vam je samo dvije minute na dan, ako ove vježbe ponavljate svaki dan.

cvrsta-straznjica

Pritisak noge unazad

Stanite uspravno, ruke stavite na kukove i lijevu nogu zabacite unazad koliko god možete. Prste na nogama podignite gore prilikom izvođenja vježbe, a petu gurajte unazad. Položaj zadržite pola minute, pa istu vježbu ponovite sa drugom nogom.

Čučanj

Naprvaite široki raskorak, prste okrenite prema van, a pete prema sebi. Iz početnog položaja se spuštajte u sjedeći položaj sve dok vam bdera ne budu paralelna sa tlom i nakon toga se vratite u početni položaj. Leđa moraju biti ravna za vrijeme izvođenja vježbe, a u pola minute radite čučnjeva oniliko koliko možete.

Iskorak

Stanite uspravno, skupite noge i zakoračite desnom nogom unaprijed, pa spustite kukove prema dolje na način da desno bedro bude paraleno s tlom, a lijeva bedro lijeve noge treba biti pod kutem od 90 stupnjeva. Zatim se vratite u početni položaj i istu stvar ponovite sa lijevom nogom. Ponovite ovu vježbu što više puta u pola minute.

Foto: SilviaRita/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

30. prosinca 2014.
16. studenoga 2018.
22. siječnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross