0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
16. prosinca 2017.

Kako kupiti autosjedalicu

Piše Ana Zibar
Odabrati pravu autosjedalicu ponekad roditeljima predstavlja problem što i ne čudi s obzirom da je danas izbora na pretek. Ali kako bi obratili pažnju na najosnovnije stvari prilikom kupovanja autosjedalice u nastavku vam donosim nekoliko savjeta. Za početak se potrebno informirati o rezultatima testa dječje autosjedalice koja vam se sviđa! Svakako imajte na umu da […]

Odabrati pravu autosjedalicu ponekad roditeljima predstavlja problem što i ne čudi s obzirom da je danas izbora na pretek. Ali kako bi obratili pažnju na najosnovnije stvari prilikom kupovanja autosjedalice u nastavku vam donosim nekoliko savjeta.

kiddy-autosjedalice

Za početak se potrebno informirati o rezultatima testa dječje autosjedalice koja vam se sviđa! Svakako imajte na umu da testove provode europski nacionalni autoklubovi i da se rezultati testiranja objavljuju minimalno jednom godišnje.

kiddy-crna

Autosjedalica za koju se odlučite mora imati ECE certifikat jer to znači da sjedalica zadovoljava sve propisane standarde i svakako prije kupnje provjerite za koju težinu djeteta je autosjedalica namijenjena.

Na autosjedalici nemojte štedjeti, a prilikom kupnje bi najbolje bilo ako bi se autosjedalica mogla isprobati u automobilu.

kiddy-zelena

Sjedalica za koju ste se odlučili mora biti prilagođena djetetu tj. treba biti prilagođena dimenzijama djeteta. Odlično bi bilo da autosjedalica ima Isofix jer je takva sjedalica sigurnija.

Autosjedalica koja je u zadnjih 13 godina jedina dobila maksimalan broj bodova i koja je zadovoljila sve kriterije je Kiddy autosjedalica! Kiddy autosjedalica ima minimalna opterećenja pri bočnom i frontalnom sudaru!

kiddy-crvena

Osim sigurnosti Kiddy autosjedalice su vrlo jednostavne za korištenje, lako ih je čistiti te ne sadrže štetne sastojke. Više o Kiddy autosjedalicama svakako pogledajte u mom novom videu 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross