0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
30. listopada 2015.

Kako kupiti madrac

Piše Ana Zibar
Kupiti madrac nije nimalo jednostavno, a prilikom kupnje trebate obratiti pažnju na neke pojedinosti. Neće svaki madrac odgovarati svakoj osobi, pa vam u nastavku donosim nekoliko trikova koji će vam pomoći kod odabira savršenog madraca za vas. Nikada ne kupujte madrac prema izgledu i ne padajte na jeftine fore prodavača! Navlake na madracima mogu biti […]

Kupiti madrac nije nimalo jednostavno, a prilikom kupnje trebate obratiti pažnju na neke pojedinosti. Neće svaki madrac odgovarati svakoj osobi, pa vam u nastavku donosim nekoliko trikova koji će vam pomoći kod odabira savršenog madraca za vas.

kupnja madraca

Nikada ne kupujte madrac prema izgledu i ne padajte na jeftine fore prodavača! Navlake na madracima mogu biti najveće varke, pa prije nego se odlučite za neki određeni madrac, prvo pogledajte kako on izgleda ispod navlake.

Bočna strana madraca je vrlo važna, pa prilikom kupnje provjerite kako je napravljena bočna strana madraca. Ukoliko su bočne strane madraca šivane rukom, vrlo vjerojatno nećte zadugo zadržati prvotni oblik. Kada kupite madrac, izbjegavajte sjedenje na njegovom rubu, kako mu ne bi promijenili oblik.

Izbjegavajte kupovati madrace u dućanima koji nude priliku povrata madraca ukoliko niste zadovoljni! Takvi dućani zapravo prodaju i korištene madrace!

Najbitnija je podnica za krevet, jer nosi 50 % težine. Najbolje bi bilo kupiti zajedno i madrac i podnicu, jer ćete tako znati da savršeno odgovaraju. Ne kupujte ravne podnice na punom okviru, jer su one napravljene samo zato da madrac izgleda čvršće. Na takvim podnicama se madrac brže troši.

Na dječjim madracima uvijek štedite! Možda zvuči okrutno, ali vjerujte da je potpuno ispravno! Proizvođači mame mlade roditelje i jedva čekaju da na njima zarade. Svaki roditelj je osjetljiv na svoje dijete, no kvalitetni dječji madrac je zapravo najveća glupost, jer su djeca toliko lagana, da im posebni madraci nisu potrebni.

Svaki prosječan madrac će osigurati udoban i miran san svakom djetetu, a višak novaca za madrac radije potrošite na važniju opremu za dijete, poput auto sjedalice, kolica, itd. Na takvim se stvarima ne štedi! Dječji madrac se za koju godinu nakon kupnje, već mora mijenjati zbog skakanja po krevetu i zbog mokrenja, pa imajte to na umu prilikom kupnje madraca.

Foto: ddrccl/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

8. travnja 2015.
1. studenoga 2011.
15. veljače 2016.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross