0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
14. listopada 2017.

Kako prekinuti ljubavnu vezu

Piše Ana Zibar
Hm, ovo je jedan od onih težih koraka u životu, kada jedna osoba odluči da želi krenuti dalje jer nije zadovoljna tu gdje se sada nalazi. Naravno stvari se kompliciraju ako druga osoba tako ne misli... Pa kako onda prekinuti na neki najbezbolniji način? Prekidi mogu imati dva završetka, jedan je da partneri ostanu u […]

Hm, ovo je jedan od onih težih koraka u životu, kada jedna osoba odluči da želi krenuti dalje jer nije zadovoljna tu gdje se sada nalazi. Naravno stvari se kompliciraju ako druga osoba tako ne misli... Pa kako onda prekinuti na neki najbezbolniji način?

prekid-veze

Prekidi mogu imati dva završetka, jedan je da partneri ostanu u dobrim odnosima, a drugi je da završe na ružan način tako da se prijateljstvo prekida zauvijek i da ostane gorčina i ljutnja.

Naravno najbolja je prva opcija prekida, ali ponekad nažalost ona nije moguća ako primjerice drugi partner ne prihvaća prekid i ako ostaje povrijeđen, onda to ništa ne može promijeniti.

Svejedno postoje neke smjernice koje mnogima mogu pomoći prekinuti vezu na pozitivan način bez posljedica! Pa ovako 🙂

Važno je osobi koju ostavljate pokazati da vam je do nje stalo! Pokažite partneru kako vam nije lako što prekidate i da će vam koliko god se ne vidite više s njim u budućnosti on itekako faliti u nekim stvarima. Pokažite bivšem da ste ga stvarno voljeli i neka zna da je na vaš život ostavio traga.

Neke stvari kod prekida ipak zadržite za sebe, posebice ako se radi o informacijama koje bi ga mogle povrijediti! Mane sad ostavite po strani jer ga ionako ostavljate, a ako ste se zaljubili u neku treću osobu sami procijenite da li je vrijedno to mu spominjati.

Uvijek, ali uvijek prekidajte s partnerom lice u lice, nema gorega nego kada netko osobu ostavlja preko poruke. To rade kukavice! A ne postoji gori osjećaj za ostavljenu osobu nego kad je ostavljena preko poruke ili papira jer se njegova ljubav nije mogla udostojiti obratit mu se oči u oči, kao da je stvar. Nakon ljubavi, veze i zajedničkih trenutaka ono što najmanje zaslužuje je iskren i otvoren razgovor licem u lice.

Muškarcima treba prostora nakon prekida, pa mu se potrudite dati ga. Nemojte ga gušiti i ostavite ga na miru. Jedino ako se on sam vama javi, onda mu odgovorite. Nemojte ga niti odmah skroz ignorirati, pomozite mu da što lakše prihvati prekid.

I za kraj budite iskreni, nemojte lagati i nemojte davati lažna obećanja. Ostavite da vrijeme napravi svoje, samo radite onako kako osjećate i nemojte biti sebični.

Foto: PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

9. srpnja 2014.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross