0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
2. srpnja 2019.

Kampanja za promjenu koju želiš vidjeti

Piše Ana Zibar
Zagreb je u listopadu prošle godine dobio prvi centar koji objedinjuje savjetovanje, edukacije, vježbanje trudnica i žena općenito; SanaGravida. U četvrtak 27.06.2019. započela je Sanagravida crowdfunding kampanja kojom se prikupljaju sredstva za unaprjeđenje i proširenje centra .  Link kampanje: https://www.indiegogo.com/projects/sanagravida-for-better-quality-of-woman-s-life#/ Prikupljenim sredstvima se planira uvođenje više programa kao što su : radionica o seksualnom odgoju […]

Zagreb je u listopadu prošle godine dobio prvi centar koji objedinjuje savjetovanje, edukacije, vježbanje trudnica i žena općenito; SanaGravida.

U četvrtak 27.06.2019. započela je Sanagravida crowdfunding kampanja kojom se prikupljaju sredstva za unaprjeđenje i proširenje centra . 

Link kampanje: https://www.indiegogo.com/projects/sanagravida-for-better-quality-of-woman-s-life#/

Prikupljenim sredstvima se planira uvođenje više programa kao što su :

  • radionica o seksualnom odgoju za mlade
  • edukacije o prehrani
  • organizacija i opremanje Dječjeg boravka u kojem će tete čuvalice paziti na djecu dok  se mame rekreiraju na treningu, tečaju ili radionici
  • zapošljavanje dodatne fitnes trenerice i stručnjaka
  • ulaganja u izradu web stranice, opreme za predavaonu, vježbaonu, radni materijali, literatura i modeli ljudskog tijela

Cilj centra SanaGravida je potaknuti promjenu u našem društvu kroz edukaciju ljudi o zdravim navikama, o njihovim tijelima, trudnoći, porodu, brizi za novorođenče i majku, brizi za njih same; mladima pružiti radionice o seksualnom zdravlju i prevenciji neželjenih stanja te kroz vježbanje i fizičku aktivnost pomoći ženama da prigrle svoje tijelo i zaborave apele globalnih medija i kratkotrajnih trendova koji već godinama doprinose porastu  poremećaja u prehrani i narušavanju psihofizičkog zdravlja svih nas.

Voditeljica i vlasnica, Valentina Sumpor (bacc.oec. certificirana fitnes trenerica) ; objasnila je kako je došlo do ideje o centru SanaGravida te što ju je potaknulo da se usmjeri na rad s ovom posebnom nišom: 

„U životu sam se susrela s problemima žena našeg društva i sama proživjela razne; od poremećaja u prehrani, pretilosti do depresije zbog nedostatka znanja o vlastitom tijelu.

Potreba žena koju sam prepoznala u društvu i da budem iskrena u samoj sebi je ono što me potaknulo na otvaranje centra SanaGravida za unaprjeđenje kvalitete života žena. Vjerujem da se kroz edukaciju i fizičku aktivnost, holističkim pristupom može potaknuti promjena koju trebamo u našoj zajednici, da se može pomoći ljudima da pomognu sami sebi i ostvare kvalitetniji život.

Surađujem sa svojom majkom Blaženkom Sumpor koja je primalja 34 godine, uz još par suradnica. One pružaju savjete, drže edukacije ženama o trudnoći i svemu što ona donosi te o ženskom zdravlju, a ja vodim centar, držim treninge za trudnice i žene svih dobi, vježbe disanja i meditacije.“

O centru:

SanaGravida je počela s radom u 10.mjesecu 2018. na adresi Ilica 117 1a u Zagrebu kao prvi centar u Hrvatskoj koji ima objedinjene edukacije, tečajeve o ženskom zdravlju, trudnoći, porodu, skrbi za novorođenče i rekreacijsko vježbanje za žene svih dobi. 

Valentina ističe da je mali broj osoba po grupi ključan za ostvarivanje poluindividualanog  pristupa prema svakome, za prilagodbu vježbi , za pružanje točne i kvalitetne informacije te davanja  potpunog odgovora na svako pitanje; tako da u skladu s time broj osoba na treninzima i po seansi tečaja/edukacije ne prelazi više od šest. 

Dosad je kroz tečajeve o trudnoći, savjetovanja i treninge prošlo 87 žena.

Sredstva prikupljena kampanjom iskoristit će se za nužnu radnu opremu, materijale i zapošljavanje dodatnih djelatnika kako bi svim polaznicima mogli omogućiti  mjesto gdje mogu vježbati i raditi na sebi bez stresa i pritiska okoline; mjesto gdje kroz izmjenu iskustva žene postaju podrška jedna drugoj, gdje se podiže razina samosvijesti i brige za sebe i druge.

Budite zajedno s Valentinom i Sanagravidom promjena koju želite vidjeti!

Svoj doprinos i podršku ovoj vrijednoj misiji i cilju možete dati na linku ispod, obavezno podijelite i proslijedite dalje: 

LINK Facebook:  https://www.facebook.com/SanaGravida/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross