0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
21. rujna 2015.

Kvalitetni proizvodi za djecu - Geuther

Piše Ana Zibar
Žene moje 🙂 Već sam vas sve upoznala sa MYM BABY SHOP stranicom, preko koje možete naručiti sve što vam je potrebno za vaše mališane. Ja sam preko njih naručila kolica i jako sam zadovoljna. Danas vam želim predstaviti Geuther proizvode koje možete kupiti u MYM BABY SHOP-u.  Geuther proizvodi su napravljeni od masivnog drva […]

Žene moje 🙂 Već sam vas sve upoznala sa MYM BABY SHOP stranicom, preko koje možete naručiti sve što vam je potrebno za vaše mališane. Ja sam preko njih naručila kolica i jako sam zadovoljna. Danas vam želim predstaviti Geuther proizvode koje možete kupiti u MYM BABY SHOP-u
vrtic

Geuther proizvodi su napravljeni od masivnog drva bukve, koje dolazi iz europskih šuma. Osim kvalitete, ovaj prirodni materijal se može i reciklirati, tako da mu je to još jedan veliki plus! Geuther namještaj pruža sigurnost, jer svi korišteni lakovi, folije i tvari su otporni na znoj i slinu, te ne sadrže nikakve štetne tvari.

Više o Geuther proizvodima možete naći na MYM BABY SHOP stranici 🙂

Geuther proizvodi koje možete kupiti su:

  1. Setovi za dječju sobu
  2. Stolovi za previjanje
  3. Krevetići i kolijevke
  4. Vrtići za igru
  5. Igračke za djecu

1. U kompletnim setovima za dječju sobu možete pronaći 14 prekrasnih dječjih setova, a raspon cijena kreće se od 5.999 kn do 13.999 kn.

soba

2. Stolova za previjanje ima četiri vrste, a cijene se kreću od 1.200 kn do 1.849 kn. Svaki stol se može kupiti posebno, a posebno se izdvaja Wanda stol, koji zauzima jako malo mjesta i može se sklopiti. Wanda stol za previjanje je pouzdan, provjeren i certificiran.

4871_NA_Image

3. Pod kategorijom krevetići i kolijevke vas očekuju razni sklopivi krevetići, kolijevke u raznim bojama i dječji krevetići. Cijene ovih proizvoda se kreću od 595.00 kn do 1.645 kn. U ovoj kategoriji osim krevetića i kolijevka, možete naći i razne dodatke vezane za ove proizvode. U ovoj kategoriji se posebno ističe krevetić Mayla koji je sklopiv, te zauzima malo mjesta pri pospremanju, a vrlo je čvrst i stabilan.

mayla

4. Vrtića za igru ima raznih modela i boja, a osim za igru mogu poslužiti i za spavanje djeteta 🙂 Obavezno ih pogledajte!

vrtic

5. Pod kategorijom igračke za djecu, možete pronaći razne kvalitetne guralice i tricikle za djecu, kao i konjića za njihanje Halla, koji se dokazuje već generacijama, te je Geuther klasika 🙂

2932_NASvaki od Geuther proizvoda je napravljen u visokoj kvaliteti, a možete ga pronaći u raznim oblicima i bojama! Sve što vam treba možete pronaći na jednom mjestu MYM BABY SHOP.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

30. studenoga 2015.
6. srpnja 2015.
30. travnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross