0,00 kn (0,00 €)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
26. svibnja 2015.

Liječenje aluminijskom folijom

Piše Ana Zibar
Aluminijska folija može liječiti mnoge zdravstvene tegobe, kao što su bolovi u leđima, koljenima, peti i ramenima. Ono što trebate napraviti je na bolno mjesto samo staviti aluminijsku foliju. Aluminijska folija provodi tokove mikrostruja, koje nose informacije funkcioniranja organa. Bol koju osjećamo je posljedica negativnog toka energije, koji se liječenjem aluminijskom folijom vraća u prirodno […]

Aluminijska folija može liječiti mnoge zdravstvene tegobe, kao što su bolovi u leđima, koljenima, peti i ramenima. Ono što trebate napraviti je na bolno mjesto samo staviti aluminijsku foliju.

aluminijska folija

Aluminijska folija provodi tokove mikrostruja, koje nose informacije funkcioniranja organa. Bol koju osjećamo je posljedica negativnog toka energije, koji se liječenjem aluminijskom folijom vraća u prirodno stanje i eliminira bol.

Znači sve što trebate napraviti je bolno mjesto omotati folijom i pričvrstiti flasterom, pa se tako liječiti 10- 12 dana. Svaki dan se na bolno mjesto treba stavljati nova folija, koja tamo treba ostati cijelu noć ili cijeli dan.

Nakon 10-12 dana liječenja, trebate napraviti pauzu od 1-2 tjedna, te ponavljajte tretman liječenja po potrebi. Folija djeluje protuupalno, a sa njom možete liječiti leđa, zglobove, reumatski artritis, naslage soli, bolove u vratu, rukama, nogama, išijas i probleme sa trncima.

Folijom možete liječiti i prehladu tako da stopala umotate folijom u 5-7 slojeva, pa između svakog sloja stavite pamučnu tkaninu ili papir. Oblog držite na stopalima sat vremena, pa ga skinite i ponovite postupak nakon dva sata. Nakon pauze od sat vremena, ponovo ponovite postupak.

Foto: CDWaldi/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

30. ožujka 2015.
14. listopada 2015.
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross