0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
15. svibnja 2020.

Lijek za sve

Piše Ana Zibar
Francuski psihijatar Emile Coue napravio je eksperiment na svojim pacijentima pomoću kojeg je htio dokazati kako vjera čini čuda! Njegov eksperiment je uspio i svi pacijenti koji su sljedili njegove smjernice su ozdravili, pa ako se osjećate loše, fizički ili psihički svakako ovo morate isprobati jer je vrlo jednostavno, a ne košta ništa! Terapija ovog […]

Francuski psihijatar Emile Coue napravio je eksperiment na svojim pacijentima pomoću kojeg je htio dokazati kako vjera čini čuda! Njegov eksperiment je uspio i svi pacijenti koji su sljedili njegove smjernice su ozdravili, pa ako se osjećate loše, fizički ili psihički svakako ovo morate isprobati jer je vrlo jednostavno, a ne košta ništa!

Terapija ovog psihijatra sastojala se od izgovaranja samo jedne rečenice, i to 3 puta na dan. Rečenica je glasila: ''Svakim danom osjećam se sve bolje i bolje.''

Ono što je bilo važno je to da pacijenti nisu smjeli tu rečenicu izgovarati tek tako, već su je morali izgovarati što pozitivnije i sretnije.

Nakon samo mjesec dana izgovranja ove rečenice tri puta na dan, teško bolesni pacijenti su ozdravili, a nekima čak nije niti bila potrebna operacija.

Vaše misli = Vaš život

Inače je ova teze potvrđena još iz doba velikog filozofa Paracelsusa koji je za vrijeme svog života tvrdio kako vjera čini čuda. A zapravo to i nije teško za shvatiti jer već i ptice na grani znaju kako je naše zdravlje rezultat naših misli i neizbježna je veza između fizičkog i mentalnog stanja kod ljudi.

Isto tako jedan od najvažnijih psiholoških zakona kaže da verbalno iskazivanje divljanja, ljubavi i empatije jača životnu energiju one osobe kojoj su upućeni, kao što i zle misli i riječi uvelike umanjuju životnu energiju osobe kojoj su upućene.

Zašto neki ljudi imaju toliko sreće u životu

Sve bolesti koje su povezane s lošim mislima rastu u vašem tijelu velikom brzinom i zato da bi ih brzo uklonili iz sebe morate se pridržavati savjeta drevenih mudraca koji glasi - UŽIVAJTE U ŽIVOTU, BEZ OBZIRA KOLIKO SE ŽIVOT ČINIO TEŽAK-.

Sve što mislite odražava se na vašem životu i vašem zdravlju, vi ste ti koji možete utjecati na to kako ćete se osjećati i hoćete li biti zdravi, zato se potrudite izbaciti iz glave negativne misli i okupirajte um pozitivnim mislima i svojim snovima, onime što vas čini sretnim. I ne zaboravite svaki san može se ostvariti, samo trebate sanjati!

Osjećaji koji vam pokazuju da ste na pravom putu

Foto: fotokalde/PixaBay

2 comments on “Lijek za sve”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross