0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
29. lipnja 2020.

Ljetni leptiri

Piše Ana Zibar
Leptiri su vjesnici proljeća i simboli transformacije i promjene! Oni navješćuju promjenu koja će se dogoditi u kratkom vremenskom razdoblju, a poručuju vam da se ne bojite promjena i da se prepustite te bez straha dopustite vlastitu transformaciju! Upravo to želim i ja vama poručiti svojim leptirićima, ovoga puta na kratkim majicama!!! Da, da kratke […]

Leptiri su vjesnici proljeća i simboli transformacije i promjene! Oni navješćuju promjenu koja će se dogoditi u kratkom vremenskom razdoblju, a poručuju vam da se ne bojite promjena i da se prepustite te bez straha dopustite vlastitu transformaciju!

Upravo to želim i ja vama poručiti svojim leptirićima, ovoga puta na kratkim majicama!!! Da, da kratke majice leptirići su stigle i jedva čekaju da ih uhvatite kako bi vas svakodnevno mogle podsjećati da budete promjena koju želite vidjeti!

Što ste tražili to ste i dobili, tako da od 26.06.2020. u prodaju su izašle kratke majice leptiri, koje možete naručiti na www.merch.company

A sada da vam kažem još koju o leptirima i zašto su oni za mene tako posebni...

U mnogim kulturama leptiri se smatraju simbolom sreće, unutarnje transformacije i promjena, traženja i postizanja sklada između duha i tijela.

U nekim kulturama leptiri simboliziraju umrle pretke i njihovu zaštitu, a ako na nekoga sleti leptir tamnih boja, smatra se kako je to njegov anđeo čuvar koji šalje važnu poruku. Leptiri svjetlijih boja, poput žute, predstavljaju simbol zadovoljstva, sreće i iznenadnih sretnih događaja.

Leptir je simbol obiteljske sreće i zadovoljstva, posebice onaj šareni. Kada vam leptir uleti u kuću dotaknite na kratko njegova krila i zamislite želju, pa ga pustite da slobodno odleti. Leptir na krilima nosi vašu želju svijetom...

Leptiri označavaju besmrtnost, radost i ljeto, a u mnogim zemljama su simbol bračne sreće. Oni su simboli besmrtnosti duše.

I više nego posebni, zar ne? Oduvijek obožavam leptire, za mene su oni nešto posebno, a još posebniji su postali onoga trenutka kada sam u trenutku svoje najveće promjene u životu bila svakodnevno njima okružena, a onda saznala da nagovješćuju promjenu i to brzinsku promjenu koja se upravo meni dogodila.

Moj zaštitni znak postali su spontano, kada je google odlučio na adresu mog bloga zakačiti leptira i od tada je u svakom potpisu Ženskog Svijeta stajao jedan leptirić.

Ženski Svijet je moje najsretnije i najveće postignuće, posao koji je nastao iz ljubavi i hobija, posao koji je postao moj sastavni dio života, posao kojim sam od prvog dana odlučila mijenjati sebe i ljude oko sebe, na bolje. A leptiri su ništa drugo nego to, promjena, promjena koja treba svima nama, nešto bolje, nešto što možemo svi mi kako bi svijet oko nas bio ljepši.

I zato kao što kaže poruka na mojim hudicama, budite promjena koju želite vidjeti i postanite dio mog svijeta! Prošetajte ovo ljeto s mojim leptirićima na sebi i nabacite osmijeh na lice🦋

Požurite s naručivanjem svog primjerka, jer su količine ograničene, a dostava se vrši u sve države🦋 

Pusa od vaše leptirice🦋

Stigle su!!!

9 comments on “Ljetni leptiri”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

3. studenoga 2017.
2. kolovoza 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross