0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
6. ožujka 2018.

Mame proslavile dan zaljubljenosti

Piše Ana Zibar
Unatoč hladnoći i „polarnim“ uvjetima, Čakulaonica se uspješno održala i prigodno proslavila mjesec ljubavi. Zagreb, 28. siječnja 2018. – Na Čakulaonici održanoj 27. veljače 2018. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2, pridružile su se i studentice socjalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu te će se i ove godine nastaviti suradnja u sklopu programa […]

Unatoč hladnoći i „polarnim“ uvjetima, Čakulaonica se uspješno održala i prigodno proslavila mjesec ljubavi.

cakulaonica-veljaca

Zagreb, 28. siječnja 2018. – Na Čakulaonici održanoj 27. veljače 2018. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2, pridružile su se i studentice socjalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu te će se i ove godine nastaviti suradnja u sklopu programa provođenja terenske prakse studenata 2. godine socijalnog rada.

U okviru kolegija „Socijalni rad s obitelji“ studentice druge godine socijalnog rada će kroz naredna tri mjeseca obavljati praksu u udruzi SRETNA MAMA kako bi se detaljnije upoznale s problematikom i modelima pružanja podrške jednoroditeljskim obiteljima.

Uključivanjem u ovu praksu, studenti će osim upoznavanja s načinom funkcioniranja Udruge SRETNA MAMA, steći uvid u specifične životne okolnosti samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji, s ciljem razvijanja senzibilnosti za potrebe ove skupine roditelja i djece.

„Neopisivo smo sretni što se suradnja sa studentima socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu nastavlja i ove godine. Prošle godine smo imali jako lijepa iskustva, a većina studenata je i dalje u kontaktu sa obiteljima koje su posjećivali tijekom prakse.  Vjerujemo da će se i ove godine roditi divna prijateljstva!“,   izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

18. listopada 2020.
27. svibnja 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross