0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
7. ožujka 2018.

Maturalna zabava

Piše Ana Zibar
Sve je bliže vrijeme maturalnih večera što znači da ako još niste, ubrzo trebate izabrati savršenu haljinu i odijelo za tu posebnu noć jer je maturalna večer samo jednom u životu! Maturalna večer je završetak jednog životnog razdoblja i velika prekretnica zbog čega treba biti glamurozna i nezaboravna. Tradicija maturalnih večeri je da budu glamurozne i […]

Sve je bliže vrijeme maturalnih večera što znači da ako još niste, ubrzo trebate izabrati savršenu haljinu i odijelo za tu posebnu noć jer je maturalna večer samo jednom u životu!

maturalna-zabava

Maturalna večer je završetak jednog životnog razdoblja i velika prekretnica zbog čega treba biti glamurozna i nezaboravna.

Tradicija maturalnih večeri je da budu glamurozne i da barem u početku na njoj budu prisutni i roditelji, prijatelji, partneri i rodbina.

To je večer kada se maturanti osim zabave, zahvaljuju roditeljima i profesorima te svima ostalima koji su ih podržavali za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja.

Što se roditelja maturanata tiče, osim ponosa koji nose u sebi jer su njihova djeca završila jedno veliko i važno razdoblje u životu, maturalna večer im predstavlja i veliki udar na financijski račun i dobro je poznato da se roditelji moraju mjesecima pripremati da bi financijski izdržali tu večer.

Naravno da je svota novca koji će roditelji izdvojiti relativna stvar i da ona prvenstveno ovisi o mogućnostima, a tek onda o željama.

Koliko god roditelji bili svjesni uveličavanja maturalne večeri niti jedan od njih ne želi da im dijete odudara od ostalih maturanata niti da bude izuzetak.

I mene to sve jednom čeka i iskreno nije mi baš ugodno razmišljati sada o tom danu, kada znam koliko je novaca potrebno.

Da mi dijete u ovom trenutku ima maturalnu večer ja znam kome bi se obratila... A to je Ferratum bank, kojoj sam se obratila i kada mi se iznenada auto pokvario.

Ferratum bank nudi brze kredite koji vam na račun mogu sjeti u roku od 15 minuta, od kada ste se prijavili i poslali sve potrebne dokumente.

Je, kamata je nešto veća i mnogi od vas su mi to komentirali, ali ne može uvijek sve biti savršeno. Ono što je bitno je da vam rješenje dođe u 15 minuta i da niste dužni hodati po bankama, javnim bilježnicima i okolo moljakati da vam netko bude jamac, a to sve budimo realni ima svoju cijenu.

Ferratum banka vam nudi brzi kredit od 300,00 kn do 6.000,00 kn koji možete vratiti u rozdoblju od 15 dana do 5 mjeseci.

Što znači da ukoliko imate problema i briga oko financiranja maturalne večeri, Ferratum banka vam nudi riješenje 🙂

A sada se vratimo na maturalnu 🙂 Većina maturantica već zna kakvu haljinu žele imati za ovu posebnu večer, ali mnoge cure još uvijek traže što bi im najbolje pristajalo.

Ono što bi svaka cura trebala imati na umu prilikom odabira haljine za maturalnu večer je tip tijela koji se treba odrediti prije odabira. Nije svejedno koji model haljine ćete odabrati jer na svakom tijelu leži drugačiji model.

Koji tip haljine sam ja izabrala prije dalekih 15 godina, kada sam bila izuzetno mršava i koji tip haljine je izabrala moja seka prije 5 godina možete pogledati u mom novom videu koji sam snimila posebno za vas drage maturantice i maturante.

U tom istom videu vam u suradnji s Ferratum bankom poklanjam 6.000,00!!! Ono što trebate napraviti je dolje ispod videa komentirati zašto bi vaš vi trebali dobiti ovaj veliki poklon i ako ga ne osvojite kome se možete javiti za rješenje problema oko financiranja maturalne večeri.

Dragi dečki, niti vi niste izostavljeni jer darujemo i vas, a ovih 6.000,00 kn ćemo prepoloviti i tako pokloniti 3.000,00 kn jednoj maturantici i 3.000,00 kn jednom maturantu.

Veselim se što ćemo nekoga usrećiti i što će svi ostali imati priliku saznati da postoji rješenje problema kada je u pitanju novac na brzinu, a to je Ferratum bank 🙂

Jer maturalna večer treba biti vesela, opuštena i puna zabave. Zato zaboravite na brige oko financija i taj dan samo uživajte! Pustite brigu na veselje jer ćete samo tako imati savršenu večer i predivne uspomene.

Pusa i sretno svima!!!

4 comments on “Maturalna zabava”

  1. - nagrada je za moju maturanticu Ivanu koja je tako skromna i jednostavna da je za maturalnu potrošila točno 1600 kn, ovo bi joj bilo za pocetak studiranja na zeljenom fakultetu u Zagrebu veeelika pomoc i olakšanje, kao fala Bogu i svima ali tu je i Ferratum banka kad zatreba da znamo da izlaza imamo, pozdrav ekipicZenskog svijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

20. svibnja 2014.
14. svibnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross