0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
13. srpnja 2017.

Mlada majka i poduzetnica

Piše Ana Zibar
Prije nekoliko dana moja obitelj i ja smo odlučili posjetiti Kvarner. Kako na Kvarneru nismo bili godinama nismo imali pojma gdje ćemo. Nakon malo googlanja naišla sam na turističku agenciju Farus Travel koja mi je u kratkom roku pronašla smještaj. Ovo je zapravo bio prvi puta da sa djecom odlazim na slijepo, ali ostala sam […]

Prije nekoliko dana moja obitelj i ja smo odlučili posjetiti Kvarner. Kako na Kvarneru nismo bili godinama nismo imali pojma gdje ćemo. Nakon malo googlanja naišla sam na turističku agenciju Farus Travel koja mi je u kratkom roku pronašla smještaj.

Ovo je zapravo bio prvi puta da sa djecom odlazim na slijepo, ali ostala sam ugodno iznenađena. Sve sam zapravo prepustila u ruke dragoj Nikolini Paić Pašić koja je ujedno i vlasnica turističke agencije Farus Travel.

Nikolina se pobrinula da nas ugodno dočeka i izabrala nam fenomenalan apartman u kojem smo baš guštali. Najviše nas se dojimo predivan pogled na more, do kojeg smo imali svega 5 minuta hoda i gdje su nas dočekale prekrasne plaže koje su savršene za djecu.

Nakon dva dana guštanja, treći dan smo Nikolina i ja popile kavu i malo popričale. U razgovoru me Nikolina oduševila svojom crtom poduzetništva i profesionalnošću, pa sam odlučila ovaj tekst posvetiti njoj kako bi vama dragim ženama podijelila primjer jedne sposobne mlade žene i majke.

Nikolina je diplomirala na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji i u Londonu završila tečaj Business English za turizam.

Iskustvo je stjecala u hotelu i jednoj turističkoj agenciji, a nakon nekog vremena je dobila želju za pokretanjem vlastitog biznisa s obzirom da je shvatila kako ne želi biti ničiji zaposlenik.

Danas je Nikolina vlasnica turističke agencije Farus Travel u Kraljevici i neprestano razvija posao. Na njenom putu u privatnom biznisu nije joj uvijek bilo lako pa kaže da je bilo i trenutaka kada se pitala ima li ona dovoljno sposobnosti, znanja i vještina.

Ali sada kaže da joj se sav trud isplatio i sretna je tu gdje je. Nikolina brine o prodaji, manadžementu i komercijali svoje agencije. U ponudu je uključila jednodnevne izlete brodom i autobusom, privatni i hotelski smještaj, skijanja i kružna putovanja. Tako se organiziraju i privatni izleti brodom i zabave na brodu do otoka Krka, Cresa i Raba, a također i izleti u Veneciju brodom.

Tijekom sezone, Nikolina zapošljava vanjske suradnike i turističke vodiče, a zadovoljstvo gosta joj je najvažnije.

Nikolina ima sina od 6 godina i bez obzira na majčinstvo uspjela je u svom naumu i stvorila si zavidnu poslovnu karijeru, a uz sve to je uspjela biti i dobra majka koja je tu kada god je potrebno i kojoj je unatoč ljubavi prema privatnom biznisu sin na prvom mjestu.

Kada sam ju pitala što smatra svojim najvećim uspjehom Nikolina je rekla da je ponosna što je uspjela ostvariti svoju želju bez obzira što je bila prepuštena samoj sebi i što je kretala u izazov potpuno sama bez ičije pomoći.

Ono što je na mene ostavilo dojam je to što je Nikolina mlada žena, poduzetna i radišna, a uz sve to je i majka. Mislim da bi upravo takva žena trebala biti primjer mladim ženama i majkama, kao osoba koja dokazuje kako se sve može kada se to istinski želi.

Bravo Nikolina i drago mi je da smo se upoznale! Naravno toplo preporučam turističku agenciju Farus Travel, koja će vam organizirati odmor i omogućiti vam da uživate bez brige i pameti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

2. veljače 2015.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross