0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
10. studenoga 2017.

Možete ostvariti sve što poželite

Piše Ana Zibar
Dobre se stvari u životu događaju neočekivano! Upravo onda kada čovjek prestane razmišljati o onome u što ulaže veliki trud i kada prestane težiti prema cilju počinju dolaziti dobre stvari. To se zapravo događa u trenucima kada osoba zaboravi ne potrebu stjecanja onoga što želi zato što je zaokupirana nekim drugim stvarima. Do najboljih ideja […]

Dobre se stvari u životu događaju neočekivano! Upravo onda kada čovjek prestane razmišljati o onome u što ulaže veliki trud i kada prestane težiti prema cilju počinju dolaziti dobre stvari.

ostvarenje-zelja

To se zapravo događa u trenucima kada osoba zaboravi ne potrebu stjecanja onoga što želi zato što je zaokupirana nekim drugim stvarima. Do najboljih ideja se dolazi upravo onda kada vaše misli nisu zaokupirane onime što vas muči i što želite.

Ne znam da li ste čuli za zakon privlačnosti, ali ako jeste onda znate o čemu pričam 🙂 Važno je samo da formulirate svoju namjeru ili cilj, a ostatat kako ćete to napraviti i kako će se to ispuniti jednostavno zamislite da prepuštate svemiru.

Kada osoba grčevito misli na svoj cilj i muči se kako bi ga ostvarila svemir jednostavno šalje još više mogućnosti za nastavak mučenja. Zato se samo trebate usredotočiti na svoju namjeru koju treba predati vječnoj energiji svemira.

Nikako ne smijete biti vezani za želju jer ćete samo na taj način biti u boljem položaju za primanje. Ponekad su osobe fokusirane na privlačenje želja, ali ih onda nešto omete baš kao i kada se ideje i riješenja neočekivano pojave.

Kada ljudi misle kako svemir jednostavno ne reagira na njihove želje bez obzira na privlaćenje rezultata, zapravo se radi o njihovoj stvorenoj energiji i njihovim mislima koje ne privlače nego jednostavno odbijaju prevelikom opterećenošću.

Ako osoba očajava da nešto želi, znači da je ona u stanju potrebe. I zato umjesto da ta ista osoba postane uspješna, ona je samo potrebita.

Svemir prima potrebitu energiju i nazad šalje još više potrebite energije samo zato što je programiran da dostavlja ono što je vaš primarni fokus.

Ako želite da zakon privlačnosti funkcionira morate se usredotočiti na svoje namjere i zapamtiti da energiju oskudice trebate zauvijek otpustiti. Tek kada to učinite počet će se pojavljivati dobre stvari u vašem životu.

Sretno 🙂

Foto: danielsampaioento/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

6. prosinca 2017.
15. rujna 2017.
1. svibnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross