0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
5. listopada 2018.

Muškarci vole ovakve žene

Piše Ana Zibar
Muškarci, tko bi ih shvatio, koliko god su jednostavni toliko su i komplicirani. Kažu da postoji formula za žene kako da privuku muškarce i zadrže ih pored sebe, a ja sam tu formulu malo istražila i došla do ovih zaključaka. Za početak kada pričamo o muškarcima, oni su kao i žene, svaki je različit i […]

Muškarci, tko bi ih shvatio, koliko god su jednostavni toliko su i komplicirani. Kažu da postoji formula za žene kako da privuku muškarce i zadrže ih pored sebe, a ja sam tu formulu malo istražila i došla do ovih zaključaka.

Za početak kada pričamo o muškarcima, oni su kao i žene, svaki je različit i ne privlači svakog muškarca jedno te isto, ali postoji nešto što ih sve jednako privlači, a to su osobine koje najviše traže kod žena.

Smisao za humor

Muškarci vole žene koje imaju dobar smisao za humor! Nema muškarca koji pored sebe voli imati mrtvo puhalo! Muškarcu odgovara žena koja uživa smijati se, koja se smije njegovim šalama, ali i koja se zna sama šaliti. Ne vole pored sebe imati negativnu i pesimističnu osobu, ali na kraju krajeva tko to voli?

Koliko god se smatra kako muškarac voli biti glava svega i zaštitnik, toliko zapravo i voli da je njegova žena neovisna. Da, da muškarci vole neovisne žene koje imaju svoj život!

Ženska pažnja

Naravno da im paše ženska pažnja, ali ako se vaš život vrti isključivo samo oko njega, on će vas smatrati nametljivom. Muškarcu je potrebna briga i pažnja, ali mu je potrebno i vrijeme samo za njega.

Lojalnost i iskrenost je ono za čime žudi svaki muškarac, baš kao i svaka žena, pa ako mu to pružate možete biti u potpunosti mirne.

Žene koje se muškarcima najviše sviđaju su one kojima je do njih stalo i koje će im kada je potrebno pokazati zabrinutost. Pod tim mislim na male geste kao što su brzinski poljubac i zagrljaj, spremanje fine večere ili peglanje košulja.

Male stvari

Muškarac se osjeća dobro kada zna da njegova žena obraća pozornost na njega pokazujući mu to malim stvarima. Ali ne zaboravite da vole imati i prostora za sebe, pa nemojte niti pretjerivati i postati njegova druga mama jer to nikako ne vole!

Budite opuštene nitko pored sebe ne voli imati napetu osobu! Za ozbiljnije veze najdraže su im djevojke iz susjedstva jer to za njih predstavlja ženu koju mogu dovesti doma i upoznati s obitelji. Djevojka iz susjedstva je za njih žena s kojom se mogu zabavljati i provoditi kvalitetno vrijeme.

Samopouzdanje

Samopouzdanje je važna stavka u svačijoj sreći, pa tako i za sretnu vezu. Ako u prostoriju punu ljudi ulazite bez straha i prilikom razgovora održavate kontakt očima smatrajte se vrlo atraktivnom ženom.

Žene koje su samopouzdane oko svojih sposobnosti i izgleda su muškarcima definitivno najprivlačnije žene.

Ženstvenost

I izgled je naravno važan, izgledom ih prvo privučete. Nije tajna da muškarci vole ženstvene djevojke jer se oni pored njih osjećaju muževnije. To ne znači da uvijek morate biti našminkane i isfrizirane već da samo držite do sebe te budete dotjerane i nježne.

Morate ih razumijeti, kao što i vi to od njih očekujete. Najbolja formula za održavanje uspješne veze s drugom polovicom je prihvatiti tu osobu onakva kakva je. Suprotnosti se u većini slučajeva privlače, a da bi te suprotnosti opstale zajedno vrlo je važno da se međusobno poštuju i prihvaćaju.

Žene koje izbjegavaju

Žene koje stalno tepaju, većinom pričaju o odjeći i frizurama, puno piju, puše, psuju i glasne su, se ne smatraju privlačnima. Muškarci takve žene u većini slučajeva neće odabrati kao svoju bolju polovicu.

I za kraj muškarci traže žene koje će im biti podrška jer im je to vrlo važno. Treba im žena koja će ih uvijek poslušati bez omalovažavanja ili ismijavanja, koja će uvijek biti tu kada im je potrebna.

A sad, ja bi se složila s time da im osnovne crte potražnje i nisu toliko različite od naših ženskih i da je sve gore navedene osobine dobro imati kako bi mi same bile sretne i ispunjene, a dok ste vi same sretne i zadovoljne same sa sobom biti će i ona osoba koja s vama ide kroz život.

Foto: StockSnap/PixaBay

One comment on “Muškarci vole ovakve žene”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

9. siječnja 2018.
3. rujna 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross