0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
11. srpnja 2018.

O braku

Piše Ana Zibar
Ljubav, odnosi i brak nisu baš najjednostavnije stvari, a mogu se raspasti u samo nekoliko koraka. U današnje doba razvod se čak počeo smatrati modernim, ali on je zapravo mnogo bolniji od borbe da ljubav opstane. Ok, za ljubav se ne možete boriti, ili volite ili ne volite, ali za brak je ponekad potrebna i […]

Ljubav, odnosi i brak nisu baš najjednostavnije stvari, a mogu se raspasti u samo nekoliko koraka. U današnje doba razvod se čak počeo smatrati modernim, ali on je zapravo mnogo bolniji od borbe da ljubav opstane.

Ok, za ljubav se ne možete boriti, ili volite ili ne volite, ali za brak je ponekad potrebna i borba. Brak je zapravo svakodnevna borba za opstanak, a bračni odnosi se često uzimaju zdravo za gotovo nakon čega navika nadvlada onaj početni zanos ljubavi.

Usponi i padovi

Svaki brak ima uspone i padove i to je potpuno normalno, a dokle god je tako to znači da je brak dobar jer ako je odnos jednoličan to nije dobro.

Niti jedan brak se ne sastoji od one početne zaljubljenosti i to ne postoji, ali ljubavni zanos mora biti prisutan s vremena na vrijeme kako brak ne bi postao samo navika.

Dobre stvari

Ako se primjerice u vašem braku mogu odvojiti 5 dobrih stvari, a samo jedna negativna znači da vam je brak dobar. Ako je pak brojka podjednaka znači da su vrlo velike šanse da će vam brak propasti ili propada jer negativne stvari ipak ostavljaju malo drugačije posljedice koje jače utječu na vagu sreće odnosa.

Nemojte svakog dana brojati loše i dobre trenutke, ali nakon svakog lošeg iskustva kao što su komentari, trenuci ili svađe neće biti samo dovoljno zagrliti se i reći oprosti. Potrebno je učiniti malo više kako bi pozitivne strane prevladale one negativne. U brak je potrebno svakodnevno ulagati i to je ono što partnerima treba biti u glavi svaki dan.

Njegovanje odnosa

Za sreću nije dovoljan samo dobar brak, on je najvažniji, ali treba njegovati i druge odnose. Uredu je da vam je partner najbolji prijatelj, ali morate imate i druge prijatelje koji će vas upotpunjavati u drugim stvarima u kojima vas partner ne može.

Bez obzira na umor ili djecu morate se seksati jer je seks jedini lijek. Seks nije samo biološka potreba već je i najbolji lijek za dobar odnos u braku. Intima i strast su najvažniji za podizanje dobrog raspoloženja među bračnim partnerima.

Kvalitetan seks

Svaki put kada pomislite da zbog posla, glavobolje, djece, zaduženja ili bilo čega drugog nemate vremena za kvalitetan seksualni odnos sjetite se da dužina trajanja tog odnosa ne traje dugo.

Umjesto izmotavanja najbolje je da stvorite naviku konspirativne strasti i svakih nekoliko dana skriveno ukradete koju minutu i za strast. vaš brak će vam na tome biti itekako zahvalan.

Osrednji brak

Ako se zadovoljavate s osrednjim brakom znajte da ćete upravo takav odnos i imati jer oni koji ljestvicu očekivanja podignu visoko imat će takav brak.

Osobe koje su prije braka zamišljale idealan odnos i koje žele da ih se tretira s visokim poštovanjem uz puno strasti i ljubavi te dobru komunikaciju će takav brak i imati. One osobe koje nemaju velika očekivanja neće niti pružiti, a niti dobiti tako visoki standard.

Uzbuđenje u braku

Za razliku od doba kada ste bili u vezi brak je smirenija zajednica, ali to je tako zato što se vaš odnos ne vrti više samo oko vas, nego su sada tu i djeca zbog čega jedva čekate mirne trenutke samo za sebe. Zbog takvog života vaš brak treba uzbuđenje.

Najbolje je brak u takvim situacijama zaštititi ponekim izlascima u kojima ćete samo vas dvoje uživati, bez ikoga i posevetiti se jedno drugom.

Raspad braka

Jedan od glavnih krivaca za raspad braka je da je u pozitivnih stvari u braku sve manje. Ako želite da vaš brak potraje slavite svaki pozitivan trenutak. Na taj način će pozitivna sjećanja nadvaldati one negativne kojih će uvijek biti.

Zapamtite da ste vi krojač svoje sreće i nije uredu od partnera očekivati da vas usrećuje i zabavlja. Za svoju sreću ste zaslužni isključivo vi sami, a to što ste u braku i imate partnera jedino znači da tu sreću imate s kim i podijeliti.

Što mi mislimo o braku i kako izgleda naš brak pogledajte u novom videu 🙂

3 comments on “O braku”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

1. ožujka 2018.
2. srpnja 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross