0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
23. siječnja 2018.

Obertauern - treći dan

Piše Ana Zibar
Treći nam je dan i nakon doručka odlazimo na vrh Treff 2000. Tata odlazi skijati, a mi uživamo u pogledu i snijegu. Doduše neki uživaju više, a neki manje, ali dobro. Meni je bilo super, uzela sam si ležaljku, izvalila se i uživala u ljepotama prirode. Sunce je pičilo, snijegić je lagano padao, a klinci […]

Treći nam je dan i nakon doručka odlazimo na vrh Treff 2000. Tata odlazi skijati, a mi uživamo u pogledu i snijegu. Doduše neki uživaju više, a neki manje, ali dobro.

treff-2000

Meni je bilo super, uzela sam si ležaljku, izvalila se i uživala u ljepotama prirode. Sunce je pičilo, snijegić je lagano padao, a klinci su se igrali pored mene. Moj Vito istinski uživa u snijegu i to je za njega bio raj, a Bruno je jako kratko izdržao i već nakon nekog vremena je počeo plakati.

On se niti treći dan nikako nije prilagodio na snijeg i zimu i samo je vikao doma, doma. Tako da sam na kraju jedva dočekala da tata odskija i da krenemo prema apartmanu, da se Bruno malo umiri.

Nakon skijanja, igranja i odmora u apartmanu krenuli smo na noćno sanjkanje u Gnadenalm. Ja pojma nisam imala što nas čeka i mislila sam si da će to biti super za klince i da će se i Bruni napokon nešto svidjeti, ali nije nam uspjelo 🙂

nocno-sanjkanje

To sanjkanje zapravo nije za djecu, a pogotovo ne za tako malu djecu kao što je Bruno. Vito je još mogao ići uz pratnju odrasle osobe, ali ni to mi nije baš bilo sigurno.

Takva vrsta sanjakanje je super, ali po meni za veće dijete i odraslu osobu, koje obavezno moraju na glavi imati kacigu u slučaju pada.

Zašto? Zato što vas na vrh penju motorne sanjke, koje jure, a vi u prikolici plešete lijevo, desno. Kada se krenete spuštati kreće prava avantura. Spuštate se kroz šumu, zavoje, pored vas padine i mrak.

Osvjetljeno je svakih 10 metara, ali uglavnom je mračno i jurite tolikom brzinom da nema tu nekog kočenja. Ja sam vrištala cijelo vrijeme i nisam sigurna da bi opet to ponovila. Ali da je nešto drugačije, je u potunosti je.

Nakon sanjkanja odlazimo u restoran Gnadenalm i jedemo najbolju večeru od našeg boravka u Obertauernu. Sve nam je bilo jedno finije od drugog, ali jedina im je mana što imaju jelovnike samo na njemačkom jeziku koji mi ne razumijemo. Bitno je da smo se mi s konobarom ipak nekako sporazumjeli.

gnadenalm-restoran

Kada nam je klopica fino sjela, sjedamo još malo s klincima u park da se poigraju i odlazimo u apartman na spavanje. Sutra je pred nama jutro puno aktivnosti, a onda pakiranje i povratak u Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

10. siječnja 2018.
1. studenoga 2011.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross