0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
10. ožujka 2015.

Oblikovanje obrva

Piše Ana Zibar
Danas su u modi guste obrve koje moraju biti lijepo oblikovane, a ukoliko ih pravilno tretirate, nećete teško postići željeni izgled. Obrve se trebaju čupati sa donje strane, ali postoje izuzeci kada žene neželjene dlačice moraju čupati i iznad glavne crte obrva. Ukoliko ih čupate iznad glavne crte, nemojte pretjerivati, nego pazite da počupate one […]

Danas su u modi guste obrve koje moraju biti lijepo oblikovane, a ukoliko ih pravilno tretirate, nećete teško postići željeni izgled.

obliovanje obrva

Obrve se trebaju čupati sa donje strane, ali postoje izuzeci kada žene neželjene dlačice moraju čupati i iznad glavne crte obrva. Ukoliko ih čupate iznad glavne crte, nemojte pretjerivati, nego pazite da počupate one dlačice koje su stvarno višak.

Ukoliko obrve čupate prvi puta, najbolje je da taj posao prepustite iskusnim kozmetičarima, kako bi se pravilno odredio oblik, i kako bi ih vi kasnije lakše održavali. Višak dlačica oko obrva se mogu počupati sa voskom, pincetom, oblikovati koncem i šišanjem. One žene koje imaju problema sa nestašnim obrvama, mogu obrve fiksirati sa gelom.

Ako imate slučajno problema sa nedostatkom obrva, ako su vam obrve prerijetke, ili vam na pojedinim mjestima uopće ne rastu, riješiti ga možete japanskom tehnikom iscrtavanja obrva. To je tehnika u kojoj se ručno crtaju polutrajne dlačice, pa obrve izgledaju stvarno i prirodno.

Prije čupanja obrva treba odrediti oblik obrve, na način da početak obrve bude paralelan sa početkom oka, središnji dio obrve odredite uz pomoć dijagonale koja putuje od ruba nosa, pa sve do zjenice oka, a završetak obrve odredite tako da napravite dijagonalu od vrha nosa, preko vanjskog ugla oka.

Foto: ZibarPhotography

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

10. travnja 2015.
13. lipnja 2016.
5. ožujka 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross