0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
13. ožujka 2018.

Odgoj s više smijeha i manje suza

Piše Ana Zibar
Dijete stalno krši granice koje ste postavili, ignorira vaše zabrane, vrišti svaki put kada mu oduzmete mobitel ili ugasite televizor. Uz poticanje strpljivosti, male pobjede i dječji jezik to se sve može vrlo brzo i lako riješiti. Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu  Odgoj s više […]

Dijete stalno krši granice koje ste postavili, ignorira vaše zabrane, vrišti svaki put kada mu oduzmete mobitel ili ugasite televizor. Uz poticanje strpljivosti, male pobjede i dječji jezik to se sve može vrlo brzo i lako riješiti.

malo-dijete

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu  Odgoj s više smijeha i manje suza koja će se održati u nedjelju 18.3. od 10 sati u Centru edukacije Butković, Mladice 20 u Zagrebu. Saznajte ono najvažnije o sljedećim temama:

  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: [email protected]

Tel: 0989008634

Kroz projekt udruga Najsretnija beba pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju, te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:

Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. U suradnji s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska pokrenula je projekte besplatne edukacije roditelja. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross