0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
4. listopada 2017.

Online Kredit

Piše Ana Zibar
Kao što i sam naslov govori ovoga puta ću vam pisati o brzom kreditu koji sam morala zatražiti prije mjesec dana. Pa što se dogodilo? Pokvario mi se auto! Na mom ljubimcu na kotače se pokvario jedan skuplji dio koji je trebalo odmah mijenjati jer auto nije bio u voznom stanju. Za mene je to […]

Kao što i sam naslov govori ovoga puta ću vam pisati o brzom kreditu koji sam morala zatražiti prije mjesec dana. Pa što se dogodilo? Pokvario mi se auto! Na mom ljubimcu na kotače se pokvario jedan skuplji dio koji je trebalo odmah mijenjati jer auto nije bio u voznom stanju.

Za mene je to bila "tragedija" jer živim u kvartu u kojem sa djecom ne možeš funkcionirati bez auta. Riješenje je trebalo smisliti što prije s obzirom da me popravak na autu koštao onoliko koliko ja nisam imala na kartici tekućeg računa.

Iznos novaca koji mi je u tom trenutku trebao je bio 3 000 kuna, koje ja nisam fizički imala, a kako ne koristim kreditne kartice morala sam se snaći na brzinu. I tu u priču ulazi Ferratum Banka koja mi je rješenje ponudila u roku od 15 minuta.

Pa u čemu je fora? Fora je u tome što sam potreban iznos zatražila od Ferratum Banke i odlučila se na otplatu u roku od mjesec dana jer sam znala da ću do kraja mjeseca imati novac koji mi je bio baš u tom trenutku potreban.

Ono što mi se jako svidjelo je to što nisam morala odlaziti tražiti kredit u banku, čekati u redovima i čekati odobrenje kredita. Isto tako nije mi bio potreban jamac, nisam imala troškove javnog bilježnika, a kredit sam mogla podići ON LINE od doma.

Nakon što sam ispunila prijavnicu, potpisala ugovor koji mi je stigao na e mail adresu, poslikala sve potrebne dokumente i poslala ih na WAPP banke, iznos od 3 000 kn mi je sjeo na tekući račun u roku od 15 minuta.

Cijeli taj postupak me spasio od čekanja i kompliciranja te mi omogućio da u najkraćem roku sredim stvar s autom bez kojeg ne mogu. Ova vrsta usluge koju pruža Ferratum Banka me oduševila!

Detaljniji opis podizanja brzog On Line kredita u Ferratum Banci možete vidjeti i u videu:

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća ili u nešto niste sigurni slobodno možete kontaktirati korisničku podršku Ferratum Banke koja vam stoji na raspolaganju svakim radnim danom od 07h do 19h i subotom od 09h do 14h.

Ja osobnom ovu uslugu toplo preporučam i sigurna sam ukoliko vam ikada zatreba da ćete biti itekako zadovoljni. Hvala Ferratum Banci koja me spasila u zadnji čas 😉

One comment on “Online Kredit”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross