0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
25. srpnja 2018.

Ostvarenje želja

Piše Ana Zibar
Evo mene dragi moji sa novim postom i novim ostvarenim željama 🙂 Pa o čemu se radi? Ostvarila sam jednu veliku obiteljsku želju koju su moji dečki zajedno sa mnom zaželjeli prije mjesec dana 🙂 Znate da vam se sve što poželite može ostvariti? Ali baš sve!? Da, moguće je i ja sam živi primjer […]

Evo mene dragi moji sa novim postom i novim ostvarenim željama 🙂 Pa o čemu se radi? Ostvarila sam jednu veliku obiteljsku želju koju su moji dečki zajedno sa mnom zaželjeli prije mjesec dana 🙂

Znate da vam se sve što poželite može ostvariti? Ali baš sve!? Da, moguće je i ja sam živi primjer toga! Sve što poželim to mi se i ostvari na ovaj ili onaj način, ali samo zato što to stvarno jako želim.

Naša želja

Ovoga puta smo poželjeli svi zajedno imati bicikle. Šetali smo Maksimirom i Vito - koji je jedini imao bicikl, se vozio, a mi smo šetali pored njega i rekli kako bi bilo super da svi imamo bicikle, pa da slobodno vrijeme provodimo vozeći se biciklima i istražujući prirodu oko nas.

Naravno zaključak je bio budemo jednom, a kako ja nisam osoba za budem jednom, već sve želim što prije jer jedan je život, tako me i ta želja nije puštala danima.

Ostvarenje želja

Znala sam da ta cijela priča košta oko 5 000 - 6 000 kuna i da nije samo tako odvojit te novce, ali onda su mi na pamet pali moji partneri Ferratum Bank uz pomoć kojih je moguće u 15 minuta ostvariti svoje želje.

I tako sam ih kontaktirala, bez da sam ikome išta rekla jer sam htjela da to bude iznenađenje i dogovorila taj iznos koji mi je na račun sjeo u roku od 15 minuta.

Veliko iznenađenje

Jedino što je sljedeće preostalo je bilo reći mojim dečkima da idemo po bicikle koje smo svi toliko htjeli. Dečki su ostali bez teksta jer se tome nisu ni najmanje nadali, a moje srce je bilo puno jer ćemo sada napokon svi zajedno voziti i uživati. Pa ima li ljepšeg provedenog obiteljskog vremena, nego aktivno uživati i družiti se 🙂

Otišli smo do sportskog dućana, izabrali sve što nam treba i što smo htjeli i našoj sreći nije bilo kraja. Ali to nije sve jer sam u suradnji sa Ferratum Bankom dogovorila i taj isti iznos za bicikle i za vas!!! Woohooo :))

Veliko darivanje

Nije mala stvar, jel da? 🙂 Ono što vi trebate napraviti kako bi na poklon dobili "samo" 5 000,00 kn poklon bon u sportskom dućanu je otići na moj Instagram profil Ženski Svijet, zapratiti ga, kliknuti LIKE na fotku s biciklima, u komentare napisati tko ostvaruje sve naše želje i naravno zapratiti Instagram profil ferratumbank_hr.

Igramo se do 01.08.2018., a onaj tko je ispunio sve zadatke će biti izabran RANDOM odabirom!

Spas u zadnji čas

Naravno ne zaboravite da ako ne dobijete ovaj poklon ne znači da se vaše želje i potrebe ne mogu ostvariti jer Ferratum Bank ostvaruje sve vaše želje do iznosa od 6 000,00 kn koje možete imati kroz 15 minuta na računu.

Kako je to moguće možete pogledati i u mom videu Online Kredit na YouTube kanalu Ženski Svijet!

Želim vam svu sreću! Pusa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross