0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
23. travnja 2018.

Osvojite 4 ulaznice za Konferenciju Mame i Klinci

Piše Ana Zibar
Svibanj je mjesec mama. Osim što se slavi Međunarodni dan majki, 26. svibnja u Muzeju Mimara od 9 do 17 sati mame imaju i svoju konferenciju. Drugi puta za redom pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović održava se konferencija Mame&klinci koja za cilj ima okupiti mame i podariti im znanje, informacije, alate koji će […]

Svibanj je mjesec mama. Osim što se slavi Međunarodni dan majki, 26. svibnja u Muzeju Mimara od 9 do 17 sati mame imaju i svoju konferenciju.

Drugi puta za redom pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović održava se konferencija Mame&klinci koja za cilj ima okupiti mame i podariti im znanje, informacije, alate koji će im pomoći ali i inspirirati, te potaknuti da uvijek traže više i bolje.

Ovogodišnja top tema je vršnjačko nasilje i kako ga spriječiti. Danas su djeca sve više izložena nasilju, ali i postaju nasilna, zato je odgoj empatične djece najbolji odgovor.

Kako odgojiti empatično dijete govorit će mnogi stručnjaci među kojima je i prof. sc. dr. Vesna Bilić koja se već godinama bavi ovim problemom, Swea Jelić Tuščić iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, te Anamarija Vujić iz udruge Hrabri telefon uz spisateljicu Rosie Kugli.

Na konferenciji mame čaka čak 5 panela zanimljivih tema na kojima, uz stručne osobe sudjeluju i mnoge poznate mame kao što su Ana i Snježana Rucner koje će govoriti o tome kako su spojile majčinstvo i karijeru, dvije Lane, Lana Klingor Mihić i Lana Pavić koje će inspirirati mame pričom zašto je super imati troje djece.

Posebno zanimljivi panel je onaj mladih dama (11 godina) Gite i Lare Borne koje će objasniti što bi bilo da su one mame, a ja ću biti moderator 😉

Kroz predavanja i radionice mame će otkriti kako se nositi s ispadima bijesa i kako koristiti dječji jezik (Iva Brčić), što je pametna prehrana (Hrvojka Becker), zašto mame treba imati pravo na sebe (Nadja Skazlić),  kao i o tome kako djeca koriste naše slabosti (Maja Vučić).

Za inspirativne priče zadužen je Marin Dadić iz projekta Aktivna Hrvatska, a dolazi i gošća iznenađenja.

"Konferencija "Mame&klinci" zamišljena je baš poput slasne torte, red znanja, red informacija, red inspirativnih priča, red zabave, dobre hrane, druženja, a kao šlag i bogata nagradna igra.

Želja nam je da ovo postane tradicionalno okupljanje mama ne sama u Zagrebu već kroz naš projekt "Gradovi prijatelji mama" i u drugim gradovima Hrvatske," rekla je mr. sc. Danijela Gašparović predsjednica udruge Mame i klinci, tate i ljubimci.

Više informacija kao i prijava na kongres možete na web stranici www.mameiklinci.com

Dvije najbrže osobe koje ispod ovog članka u komentare napišu zašto bi voljele sudjelovati na ovoj konferenciji, darujem sa dva puta po dvije karte 🙂 Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

22. lipnja 2015.
29. prosinca 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross