0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
16. srpnja 2015.

Pas Traik

Piše Ana Zibar
Tarik se nalazi u Noinoj Arci, a ponovo traži dom, nakon što je nedavno već bio udomljen. Tarik je vraćen u Noinu Arku jer je njegova udomiteljica nakon nekog vremena života u kući, odlučila da je njegovo mjesto ipak u dvorištu, sa čime se Tarik nije složio, pa je kada bi ostao ostavljen sam vani, […]

Tarik se nalazi u Noinoj Arci, a ponovo traži dom, nakon što je nedavno već bio udomljen. Tarik je vraćen u Noinu Arku jer je njegova udomiteljica nakon nekog vremena života u kući, odlučila da je njegovo mjesto ipak u dvorištu, sa čime se Tarik nije složio, pa je kada bi ostao ostavljen sam vani, stalno lajao.

tarik

Lajanje je njegovu udomiteljicu jako smetalo, pa ga je vratila u Noinu Arku. Sada je Tarik ponovo u potrazi za domom, koji mu je pod hitno potreban kako bi rane na njegovom srcu bile što manje. Ukoliko ste mu spremni pružiti dom, te mu pružiti mogućnost da bude KUĆNI LJUBIMAC možete nazvati na brojeve 091/421-4696 ili 091/221-4696.

Inače Tarik je vrlo mazan i drag pas, koji ma 2 godine, te je kastriran, cijepljen i čipiran. Trenutno ga u Noinoj Arci nemaju gdje smjestit pa se nalazi na lancu, što nikako ne zaslužuje, zbog čega svoj dom traži HITNO!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross