0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
10. prosinca 2014.

Pingvini na noktima

Piše Ana Zibar
Zima je stigla na vrata pa sam vam u novom videu pripremila uređivanje noktiju u zimskom stilu. Pokazati ću vam kako možete napraviti snježne pingvine na noktima 🙂 [fvplayer src="http://vimeo.com/114010127"] Na čiste nokte nanesite bazni lak, najbolje u dva sloja kako bi vam sigurno držao što dulje zimsko nalakirane nokte. Bazni lak prvo nanesite na […]

Zima je stigla na vrata pa sam vam u novom videu pripremila uređivanje noktiju u zimskom stilu. Pokazati ću vam kako možete napraviti snježne pingvine na noktima 🙂

[fvplayer src="http://vimeo.com/114010127"]

Na čiste nokte nanesite bazni lak, najbolje u dva sloja kako bi vam sigurno držao što dulje zimsko nalakirane nokte. Bazni lak prvo nanesite na gornju polovicu nokta, koju nakon mazanja ostavite da se posuši. Kada se prvi sloj posušio nanesite drugi sloj baznog laka, tako da pređete sa lakom preko cijelog nokte. Ostavite da se posuši.

Na sve nokte nanesite nebesko plavu boju laka. Nanesite je u dva sloja ukoliko je potrebno, te kada se u potpunosti posuše možete krenuti sa daljnjim lakiranjem. Sada uzmite bijeli lak i na krajeve noktiju prjeđite kistom i bijelim lakom, ali neravnu crtu, da izgleda kao nakupina snijega. Ta crta ne mora biti savršeno bijela nego može biti pomiješana sa plavom bojom.

Nakon toga bijelom bojom napravite točice, uz pomoć bijelog laka i špangice za kosu. Točkice točkajte neravnomjerno od veće do manje, da izgledaju kao pahulje snijega. Kada se nokti u potpunosti posuše, na prstenjak crnim lakom i špangicom, nacrtajte veći crni krug.

Pored nacrtanog crnog kruga nacrtajte sa lijeve i desne strane male rukice od pingvina. U sredinu crnog kruga nacrtajte bijeli krug koji će predstavljati trbuh. Nacrtajte oči bijelim lakom i špangicom radeći male bijele kružiće. Na vrhu bijelog trbuha nacrtajte žuti kljun, a na kraju tijela nacrtajte žute male nogice.

Ostavite da se temeljito posuši, pa tek na posušene nokte nanesite top cout, koji će zaštititi vaš lak i dati mu posebni završni sjaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross