0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. prosinca 2017.

Pojas za trudnice

Piše Ana Zibar
Koliko god vezanje sigurnosnim pojasom u trudnoći bilo neudobno trudnica se mora vezati! Pojas povećava šansu za spašavanjem života, u ovom slučaju dva života ukoliko dođe do nesreće. Pojas u trudnoći se mora vezati pravilno kako prilikom naglog i jakog kočenja ne bi došlo do gušenja i stiskanja bebe u trbuhu, a najbolje je koristiti […]

Koliko god vezanje sigurnosnim pojasom u trudnoći bilo neudobno trudnica se mora vezati! Pojas povećava šansu za spašavanjem života, u ovom slučaju dva života ukoliko dođe do nesreće.

pojas-za-trudnice

Pojas u trudnoći se mora vezati pravilno kako prilikom naglog i jakog kočenja ne bi došlo do gušenja i stiskanja bebe u trbuhu, a najbolje je koristiti pojas za trudnice.

Jedan dio pojasa treba prelaziti preko kostiju zdjelice dok drugi dio treba prelaziti preko ramena. Ukoliko dođe do sudara pojas će spriječiti izbacivanje mame iz automobila, a dio pojasa koji prelazi preko ramena će dodatno osigurati i smanjiti pritisak tijela trudnice na tijelo djeteta.

Donji dio pojasa obavezno treba prelaziti ispod trbuha i preko kostiju zdjelice zbog čega je najbolje i najsigurnije u trudnoći prilikom vožnje u automobilu koristiti pojas za trudnice koji osigurava ispravnu putanju donjeg dijela pojasa tako da ga drži nisko ispod trbuha.

Gornji dio pojasa mora prelaziti između trbuha i dojki, a sigurnosni pojas se nikako ne smije vezati izravno preko trbuha ili iznad trbuha kao što se ne smije niti postavljati iza leđa ili ispod ruke.

trudnice-u-autu

Važno je i da pojas za trudnice bude dovoljno zategnut, a prilikom vožnje se sjedalo može pomaknuti unatrag kako bi trudnice bili što više udobno. Naslon sjedala se isto tako može malo spustiti kako bi bilo dovoljno prosotra između upravljača i trbuha.

Automobil bi trebao imati i zračni jastuk, ali nikako ga nemojte poistovjetiti sa sigurnosnim pojasom jer će on pružiti zaštitu samo ako će se upotrebljavati zajedno s pojasom za trudnice.

Zapamtite da jedan pojas u trudnoći spašava dva života, a preporuča se koristiti od drugog mjeseca trudnoće.

Ja osobno u trudnoći nisam koristila pojas za trudnice jer nisam ni znala da postoji, ali kao što možete vidjeti na dnu teksta u videu, moja kuma ga koristi i kaže da je fenomenalan.

U videu možete pogledati na koji način se koristi BeSafe pojas za trudnice kao i koliko je jednostav i najbolji način zaštite trudnice i njene bebe u autu prilikom vožnje.

Popis prodajnih mjesta na kojima možete kupiti BeSafe pojas za trudnice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

27. svibnja 2017.
8. svibnja 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross