0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
9. studenoga 2017.

Pro Woman konferencija

Piše Ana Zibar
08.11.2017. u organizaciji Crvenih cipela je održana treća po redu Avon Pro Woman konferencija kojom je cilj povezati žene i osnažiti aktivnosti vezane uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo, stvaralaštvo te dobrobit općenito. Baš kao i 2016. i ove godine partner konferencije bio je AVON, velika globalna korporacija koja već 130 godina omogućava […]

08.11.2017. u organizaciji Crvenih cipela je održana treća po redu Avon Pro Woman konferencija kojom je cilj povezati žene i osnažiti aktivnosti vezane uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo, stvaralaštvo te dobrobit općenito.

pro-woman konferencija

Baš kao i 2016. i ove godine partner konferencije bio je AVON, velika globalna korporacija koja već 130 godina omogućava ženama financijsku neovisnost i samostalnost i čiji važan dio rada predstavljaju društveno korisne aktivnosti među kojima značajno mjesto zauzimaju borba protiv raka dojke i nasilja u obitelji.

Uz slogan Vjetar u leđa, Avon ProWoman konferencija ove se godine bavila motivacijom i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose.

Osim već provjerene forme panela, na ovogodišnjoj konferenciji mogla su se čuti i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

U Pola ure IT kulture dobili su se savjeti kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih te se upoznalo s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život.

Na konferenciji se pozabavilo još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima su učestvovali vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, zbog čega su i ove godine bile dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu Oni vs Mi – Jesmo li drugačije svoje viđenje „nježnijeg“ spola dali su predstavnici onog „jačeg“.

Uz već znani Avon-ov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donijela je i Humanitarnu „mini biblioteku“, Coaching kutak te Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.

Na konferenciji sam i ja bila panelist u panelu Obitelj obaveza i/ili inspiracija u kojem sam zajedno sa Lucijom Josipović, Martinom Crljen i Đurđicom Marković podijelila svoja iskustva.

Ponosna sam i sretna što sam bila dio takve lijepe priče i ovim putem pozivam sve vas žene kojima je potreban poticaj ili inspiracija da se obavezno druge godine pridružite jer nećete požaliti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

20. kolovoza 2018.
9. kolovoza 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross