0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
5. lipnja 2017.

Slatki rokovnici

Piše Ana Zibar
Drage moje ženice za vas sam pripremila nešto novo 🙂 Radi se o 3 slatka rokovnika, od kojih svaki ima po jednu poruku za vas. Na kreiranje vlastitih rokovnika sam se odlučila jer sam željela nešto svoje, svoj proizvod koji će imati moj dodir i kojim ću poslati poruku svima vama koje me pratite. Znam […]
Drage moje ženice za vas sam pripremila nešto novo 🙂 Radi se o 3 slatka rokovnika, od kojih svaki ima po jednu poruku za vas.
Na kreiranje vlastitih rokovnika sam se odlučila jer sam željela nešto svoje, svoj proizvod koji će imati moj dodir i kojim ću poslati poruku svima vama koje me pratite.
Znam da ima more rokovnika na tržištu, ali jednostavno želim ženama poslati svoju poruku. Svaki dan komuniciram sa stotinama žena i kada slušam sve te probleme jedino što im želim poručiti je da su lijepe takve kakve jesu, da su prave žene i da su apsolutne kraljice!
Iz tih mojih misli proizašla je i ideja o slatkim rokovnicima, pa je tako svaki od njih dobio po jednu od mojih poruka. Rokovnike sam kreirala zajedno sa Mašnica Planerom koji se već dulje vrijeme bave vlastitom proizvodnjom rokovnika i zapravo smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik oko dizajna.

Rokovnik je uvijek i svugdje potreban, barem meni, a i mislim da je odličan poklon svakoj ženi. Cilj mi je da ove poruke obiđu što više žena i da im barem na sekundu u danu donesu osmijeh na lice.

Slatki rokovnici:

1. Lijepa izvana i iznutra

2. Žena od glave do pete

3. Kraljica (ime po izboru)

Ova tri slatka rokovnika možete naručiti preko maila [email protected] i naravno pišite mi kako vam se sviđaju! Pusa 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross