0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
10. svibnja 2019.

Sređen dom = Sređene misli

Piše Ana Zibar
Sređen dom = sređene misli, ne znam je li i kod vas tako funkcionira, ali kod mene definitivno! Ako kod vas vlada vječiti kaos i ne znate kako ga posložiti i napraviti si život ugodnijim, onda ste na pravom mjestu. Da bi imali "čistu glavu" i misli potreban vam je i čisti prostor u kojem […]

Sređen dom = sređene misli, ne znam je li i kod vas tako funkcionira, ali kod mene definitivno! Ako kod vas vlada vječiti kaos i ne znate kako ga posložiti i napraviti si život ugodnijim, onda ste na pravom mjestu. Da bi imali "čistu glavu" i misli potreban vam je i čisti prostor u kojem boravite jer ne bi vjerovali stanje u vašem domu itekako utječe na vas.

Kada u okruženju u kojem boravite vlada red, vaš um je fokusiran, a misli bistre. Uredan dom s minimalno stvari = bolji život.

Hrpa stvari

Ako muku mučite s hrpom stvari koju ne koristite, trebali bi ih se riješiti koliko god vam to teško palo. Najgore je taložiti stvari i biti sakupljač svega i svačega jer vam upravo to stvara kaos.

Vjerojatno već znate za onu teoriju, koja je itekako istinita, a to je da se trebate riješiti stvari koje niste koristili više od 2 godine.

Rješavanje stvari

Kako bi si pomogli prilikom rješavanja stvari i napokon si napravili prostora u domu savjetuje se da upotrijebite ovaj trik. Zamislite da ste u shoppingu i svaku stvar koju primite u ruke pitajte se bi li ju sada kupili. Ako je odgovor ne, znate što trebate napraviti.

Ovaj trik možete primijeniti na sve, od odjeće, obuće do ukrasa u stanu. Ako primjerice nešto što imate u stanu više ne radi, riješite se toga, ako vam neka odjeća više ne stoji dobro riješite je se i ako je nečemu prošao rok trajanja riješite se toga.

Mentalna vježba

Riječ je o maloj mentalnoj vježbi koja će vam pomoći da se oslobodite viška stvari i da vaš dom napokon prodiše, a time i vi sami.

Stvari kojih se riješite ne morate baciti u smeće jer će nekome možda poslužiti, a vi ćete se automatski bolje osjećati jer ćete osim što ćete pročistiti vaš prostor, nekome i pomoći.

Savjet

Isprobajte i vidjet ćete da ćete se preporoditi!
Foto: kaboompics/PixaBay

2 comments on “Sređen dom = Sređene misli”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

18. siječnja 2016.
4. kolovoza 2019.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross