0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
8. siječnja 2016.

Sretna Nova 2016

Piše Ana Zibar
2015. je iza nas i dobro nam došla 2016. Strašno je kako leti godina za godinom no svima vam želim sretnu Novu. Želim vam da sve lijepo ponesete u Novu godinu a ono manje lijepo što vam se dogodilo da ostavite u 2015. i jednostavno probate zaboraviti. Želim vam da u 2016. ostvarite sve što […]

2015. je iza nas i dobro nam došla 2016. Strašno je kako leti godina za godinom no svima vam želim sretnu Novu. Želim vam da sve lijepo ponesete u Novu godinu a ono manje lijepo što vam se dogodilo da ostavite u 2015. i jednostavno probate zaboraviti. Želim vam da u 2016. ostvarite sve što do sad niste uspjeli i da vam to bude najljepša godina do sad. No prije svega, želim vam sreće, ljubavi i zdravlja. Jer kad nemamo s kim podijeliti sreću ili ako nemamo zdravlja što nam onda vrijedi sve ostalo.

sylvester-586225_640

Vjerujem da smo svi naučili ponešto u protekloj godini i da će nam barem zbog toga nova godina biti još bolja. Uživajte u malim stvarima i cijenite ono što imate. Jer ako se samo malo osvrnete oko sebe sigurna sam da ćete naći toliko razloga za sreću. Shvatite ulazak u novu godinu kao novi početak. Ako niste zadovoljni kako ste napravili nešto u prošloj godini, evo vam sad nova prilika da to popravite i da budete zadovoljniji. Iskoristite ovaj novi početak i napravite preokret.

Činjenica je da možda nećete uspjeti preko noći no godina ima 365 dana što znači da imate jako puno prilika da uspijete u svemu što ste zamislili. Samo morate vjerovati u sebe, jer tko će ako nećete vi? Budite hrabri, riskirajte, izađite iz nekakvih svojih sigurnosnih okvira, preskačite granice i osvojite svijet. Sigurno će biti i lijepih i manje lijepih trenutaka, i smijeha i suza, no sve je to sastavni dio života i vašeg puta prema ostvarenju snova.

Želim vam od sveg srca da uživate, da ako ste trenutno u nekom lošem životnom periodu nađete nešto što vas veseli i da nađete neki razlog za sreću. Svaki dan shvatite kao novu priliku i iskoristite sve što vam život pruža. Svaki dan živite kao da je posljednji i iskoristite ga na najbolji mogući način.

Radite na sebi, učite, pomognite drugima, napravite sve da biste se na kraju Nove godine osjećali, dobro, zadovoljno i moćno. Samo nebo je granica kad smo mi žene u pitanju. Možemo preživjeti i nadvladati sve, ne postoji ništa što je za nas nemoguće. Stoga se naoružajte strpljenjem, motivacijom i snagom i krenite. Hrabro. Ne zastajkujte. Nova je godina, novi početak. Iskoristite to i radite sve što je za vaše dobro. Sretna Nova još jednom, neka vam bude najbolja do sad!

Autor: HappinessIsHomemade., Foto: Pattjyansen/Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross