0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
15. rujna 2017.

Sretni parovi

Piše Ana Zibar
Do zdravih odnosa nije tako teško doći, samo je potrebno malo truda, razumijevanja i kompromisa. Parovi koji imaju najzdravije odnose rade na svojoj vezi svakodnevno! Parovi u sretnim vezama odvajaju vrijeme jedno za drugog ma koliko god bili zauzeti i kako god im taj dan izgledao. Pričaju dok im djeca zaspu, gledaju zajedno televiziju, šetaju, […]

Do zdravih odnosa nije tako teško doći, samo je potrebno malo truda, razumijevanja i kompromisa. Parovi koji imaju najzdravije odnose rade na svojoj vezi svakodnevno!

Parovi u sretnim vezama odvajaju vrijeme jedno za drugog ma koliko god bili zauzeti i kako god im taj dan izgledao. Pričaju dok im djeca zaspu, gledaju zajedno televiziju, šetaju, itd.

Uvijek govore pozitivno jedno o drugome pred djecom, prijateljima, obitelji i drugim ljudima. U manje funkcionalnim odnosima partneri često pričaju sve negativno jedno o drugome, a kako bi se partneri što bolje povezali vrlo je važno da jedan drugog uvijek pohvale, pa čak i najjednostavnijom rečenicom iz svakodnevnog života.

Ono što je najvažnije je da cijene pozitivne osobine partnera i ne zamaraju se toliko negativnim. Svi parovi imaju više manje iste probleme, razlika kod onih sretnih parova je da se ne žale, nego svoju energiju i vrijeme troše samo na pozitivno i zahvalnost koju osjećaju jedno prema drugome.

Puno se smiju! Smisao za humor je od velike važnosti ako parovi žele imati zdrav odnos. Oni parovi koji se puno smiju i ne shvaćaju baš sve tako ozbiljno uživaju u sretnim vezama.

Pružaju sigurnost jedno drugme na način da si međusobno javljaju kada će doći doma, gdje su i što im je u planu. Na taj način se i jedan i drugi partner osjećaju sigurno i ne misle da su stavljeni po strani.

Svakodnevno se stavljaju na mjesto svog partnera jer je to jedini i najbolji način da riješe nesporazume koji su svakodnevni. Drugoj strani je lakše ako joj partner kaže da se ne slaže sa njom, ali da ju u potpunosti shvaća i razumije, nego da joj samo kaže da se ne slaže.

Kada dođe do svađa sretni parovi oproste i nastave dalje, a nikako nisu zlopamtila! To je ono što je najbitnije u vezi, jer su svađe u vezama potpuno normalne, samo je važno kako na njih reagirate.

Neslaganje ne smije biti praćeno emotivnim udaljevanjem, nego oba partnera trebaju preuzeti krivicu za svoje greške, ispričati se i nastaviti dalje.Takvi parovi uživaju u svom životu i vrijeme ne troše ne gluposti, nego nastavljaju uživati makar su se sat vremena prije posvađali.

Nikada, ali baš nikada ne prestaju flertati jedno s drugim, jer je to odličan način za pokazivanje ljubavi, uz zabavu i uzbuđenje. Kada parovi prestanu flertati odnos postaje dosadan i hladan.

Kada dođe do svađe, svađaju se kulturno bez psovanja, vrijeđanja, omalovažavanja i ružnih riječi. Nakon takvih svađa teško je popraviti odnose i takvi se parovi najčešće raspadaju jer na taj način stvari ne mogu nikako funkcionirati dobro. Oni partneri koji imaju zdravi odnos i zdravu vezu vježbaju iskazivanje ljubavi u svakom trenutku, pa čak i kada se svađaju.

Foto: Free Images

One comment on “Sretni parovi”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross