0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
27. svibnja 2020.

Stigle su!!!

Piše Ana Zibar
Daaaa da daaaa, napokon su stigle majice koje smo toliko dugo čekali!!! Tražili ste, tražili, htjeli ste imati nešto naše, nešto s našim logom i porukom, već sam vam izbacila svoje rokovnike, pa šilterice i sada su napokon tu majice koje osobno ja najviše volim, a za koje smatram da su za svaku priliku. Odluka […]

Daaaa da daaaa, napokon su stigle majice koje smo toliko dugo čekali!!! Tražili ste, tražili, htjeli ste imati nešto naše, nešto s našim logom i porukom, već sam vam izbacila svoje rokovnike, pa šilterice i sada su napokon tu majice koje osobno ja najviše volim, a za koje smatram da su za svaku priliku.

Odluka o majicama pala je još početkom godine, ali je onda došla Korona i sve se usporilo. Ali, nisam htjela odustati od njih bez obzira na dolazeće toplo vrijeme jer mislim da se te majice mogu nositi ujutro i navečer, a onda i ostatak godine.

Bit će i kratke majice za ljeto, možda opet i šilterice, ali prvo sam htjela neki odjevni predmet koji smatram da se nosi uvijek, a s kojim ću vam izraziti zahvalnost za vjerno praćenje, ali i poslati poruku koju želim da imate na umu svaki dan.

Što se samog loga na prednjoj strani majice tiče, tu nije bilo puno razmišljanja jer za Ženski Svijet se zna da je to leptir, a za Muški Svijet da je to auto, no što se tiče poruke koju vam želim poslati to se nikako nisam mogla odlučiti jer vam želim poslati puno poruka, kao što vam ih i govorim u svojim videima, pa sad odlučiti se za samo jednu je bio mali problem.

I na kraju je odluka pala za Ženski Svijet da piše "Budi promjena koju želiš vidjeti", zašto baš ta poruka? Zato što smatram da svi mi želimo i trebamo promjene, a umjesto kukanja kako je ovaj ili onaj ovakav ili onakav i kako je ovo ovako ili onako, najsretniji ćete biti kada se prestanete time opterećivati i kada krenete mijenjati sami sebe.

Svaka promjena koja dolazi iz vas samih je najbolja i za vas i za druge, kada počnete biti onakvi kakve bi voljeli vidjeti sve oko sebe u trenutku ćete postati sretniji i zadovoljniji sa svojim životom. I zato budite promjena koju želite vidjeti i krenite već danas, a poruka na majici neka vas na to podsjeća svaki dan.

Što se tiče poruke na Muškom Svijetu, ona glasi "Savršen trenutak je upravo sada" jer se svi uvijek oko nečega premišljaju, kada je pravi trenutak za nešto, a odgovor je upravo ova poruka na majici jer pravi trenutak za sve je upravo sada! Nema mjesta za strah i premišljanje i zato želim da vas ova poruka svakodnevno podsjeća da budete hrabri i odlučni u svakom trenutku i da se ne bojite.

Nadam se da vam se majice sviđaju, mi smo njima oduševljeni! Važno je i naglasiti kako su majice jako kvalitetne i da sam birala najbolji materijal za svoje pratitelje, tako da ćete i kvalitetom biti zadovoljni.

Svoju majicu možete naručiti na www.merch.company a uz svaku naručenu majicu dolazi i jedna porukica koju sam vam napisala.

Puno vam hvala na svakoj naručenoj majici do sada i nadam se da ćete ugrabiti i vi svoju, jer ih nije ostalo još puno, a ubrzo krećemo i s nečim drugim, pa svoju majicu naručite na vrijeme.

Veliko vam hvala na svoj podršci i što ste uz nas! Volimo vas sve najviše i šaljemo veliku pusu! Detaljnije o majicama pogledajte u ovom videu:

32 comments on “Stigle su!!!”

      1. Da li ih još imaš u prodaji ja cu biti dio ženskog svijeta . ti si mi najdraža osoba koju znam 😎😎😎😎☺☺☺☺🙂🙂🙂😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗💙💙💗💗💗💖💖💖💜💜💜💔💔💓💓💓💕💕💕💕💕💕💕💕💕💟💟💟💟💞💞💞💞💞💞💞💞👑👑👑👑👑👑👑

  1. Ana ja bi se preselila kod tebe da zajedno dijelimo tugu za Bellom ti si mi najbolja ja sam te počela gledati od prvog tvog videa a to je DANI BOLESTI😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😚😙😙😙😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

      1. Najbolja siiiiii anči 👨‍👩‍👦‍👦Family Zibar:Vito Zibar Bojan Zibar Bruno Zibar Anica Kaiser Nina Kaiser i Matija . samo vas sto sam nabrojala znam iz videa😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

9. srpnja 2014.
23. svibnja 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross