0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
7. rujna 2015.

Što je sanjarica

Piše Ana Zibar
Kako bi naše tijelo moglo normalno funkcionirati kroz dan, potrebno mu je dovoljno sna, koji nam kroz spavanje omogućuje punjenje baterija. Za vrijeme spavanja se pojavljuju naši snovi, koji su dio naše podsvjesti. Pa nam tako u snovima naša podsvijest govori o svojim željama i emocijama. Obavljajući svakodnevne zadatke potiskujemo svoje želje, emocije i potrebe, […]

Kako bi naše tijelo moglo normalno funkcionirati kroz dan, potrebno mu je dovoljno sna, koji nam kroz spavanje omogućuje punjenje baterija. Za vrijeme spavanja se pojavljuju naši snovi, koji su dio naše podsvjesti. Pa nam tako u snovima naša podsvijest govori o svojim željama i emocijama. Obavljajući svakodnevne zadatke potiskujemo svoje želje, emocije i potrebe, pa se one javljaju u našim snovima. Snovi koje sanjamo su poruke koje nam šalje Svemir, a kojima nas pokušava osvijestiti o onome što nam je činiti kako bi bili sretni.

[fvplayer src="http://vimeo.com/110785401"]

Kroz snove Svemir sa nama komunicira pomoću raznih simbola i znakova, koji nam poručuju određenu poruku, koju mi sami moramo odgonetnuti. Jedan od načina na koji možete otkriti značenje svojih snova je i sanjarica. Sanjarica je tumač snova, uz koji čovjek može lakše razumijeti svoje snove.

Sve što prolazite tijekom dana u budnom stanju, se odražava kroz vaše snove, pa se nerijetko budite sretni, žalosni ili u strahu. Neki su snovi toliko jaki da ih danima ne možete izbiti iz glave, dok se drugih niti ne sjećate.

Snovi vas nerijetko i upozoravaju na neke događaje i opasnosti koji bi vam se mogli dogoditi, a ako pravilno odgonetnete san i shvatite njegovu poruku, mogli bi ih izbjeći 🙂 Snovi su dio svakog čovjeka, pa bi ih bilo dobro znati protumačiti kako bi vam bilo lakše živjeti. Sanjarica vam u tome može uvelike pomoći!

Iz tog razloga vam spremam novu rubriku Sanjarica, koja će se sastojati od 100 najčešće sanjanih pojmova 🙂 Pusa!

Foto: Eduardo Siqueira Filho/FreeImages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

13. siječnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross