0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
14. rujna 2019.

Što smo sve kupili za školu

Piše Ana Zibar
Došlo je vrijeme da i nama škola pokuca na vrata, a kako bi već prvog dana bili u potpunosti spremni zaputili smo se u shopping kako bi kupili sve što je našem prvašiću potrebno. U shoppingu su sudjelovali i partneri Ferratum Bank, a osim nas odlučili su razveseliti i vas tako da su u suradnji […]

Došlo je vrijeme da i nama škola pokuca na vrata, a kako bi već prvog dana bili u potpunosti spremni zaputili smo se u shopping kako bi kupili sve što je našem prvašiću potrebno.

U shoppingu su sudjelovali i partneri Ferratum Bank, a osim nas odlučili su razveseliti i vas tako da su u suradnji s nama pripremili jedno veliko darivanje na mom Instagram profilu. Ali o darivanju ćemo na kraju, sada ćemo prvo o tome što nam je sve bilo potrebno za školu.

Popis stvari za Waldorf školu

Kako naš Vito ne ide u klasičnu državnu školu, nego smo za njegovo školovanje izabrali Waldorfsku školu popis potrebnih stvari se uvelike razlikovao.

Za početak nismo kupovali bilježnice, omote za bilježnice i knjige, pernice i ono sve što je potrebno za državnu školu, jer u Waldorf školi to nije potrebno.

Škola za život

U Waldorfskoj školi se ne uči iz knjiga, pišući u bilježnice i štrebajući novo gradivo već na jedan potpuno drugačiji i poseban način, način koji djeca vole, zbog kojeg lakše usvajaju nova znanja, znanja koja pamte cijeli život.

Ali da ja sad ne duljim o Waldorfu jer to nije trenutna tema, pisat ću vam što je nama, točnije njemu bilo potrebno za školu.

Kišno odijelo

Prvo smo se zaputili kupiti kišne hlače i kišne jakne jer Waldorfski učenici većinu nastave provode vani, bez obzira na vrijeme, pa su kišna odijela potrebna kako bi djeca uvijek bila suha i kako bi bezobzirno mogla učiti. Osim kišnih odijela ono što je prijeko potrebno su i gumene čizme kako bi se slobodno kretali po prirodi koja im okružuje školu.

Kupili smo odmah i tople majice koje će ga grijati kada dođu hladniji dani, a onda smo se bacili na potrebne stvari koje će koristiti unutar škole.

Odabir školske torbe

Torba za školu bila je najslađi dio kupovine, a pri odabiru smo pazili da bude lagana, da ima dovoljno pretinaca, da je anatomska i da mu lijepo sjeda na leđima.

Kada smo obavili najbitniju kupovinu - školsku torbu, bacili smo se na one popratne stvari koje će mu još biti potrebne, a to su šlapice i tenisice.

Ono što smo još kupovali bile su zaštitne košuljice za A4 papire na kojima će pisati i crtati i veliki kolaž za spremanje radova.

Euritmija

Ostale stvari koje su mu još potrebne kupovali smo u školi, a to su haljina i šlapice za predmet Euritmiju, posebno šivanu pernicu s njegovim imenom i pastele kojima će crtati i pisati.

Nakon obavljenog shoppinga sve smo vam posnimili da možete vidjeti kako što izgleda i što smo izabrali, a onda smo se bacili na veliko darivanje koje smo vam pripremili.

Veliko darivanje

Što se darivanja tiče kao što sam vam već napisala, pripremili smo ga u suradnji s partnerima Ferratum Bank koji imaju odličnu ponudu za NOVE KORISNIKE! Više o ponudi pročitajte na njihovoj web adresi, a kako bi sudjelovali u darivanju pogledajte moj Instagram profil.

Video što smo sve kupili za školu pogledajte ovdje i pišite nam na Instagram kako vam se sviđa.

Želimo vam svu sreću u darivanju, a najviše sreće želimo svima onima koji su krenuli u prvi razred!!! Velika pusa svim prvašićima i sretno u novim počecima!!!

2 comments on “Što smo sve kupili za školu”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

6. siječnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross