0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
20. kolovoza 2018.

Što su to anioni

Piše Ana Zibar
Jeste li već čuli za anione, male djelove atoma koji su toliko neophodni za naš organizam? Ako niste onda je ovo pravi članak za vas! Što su to anioni i zašto su toliko dobri za naš organizam? Anioni su djelovi atoma sa negativnim nabojem, čestice koje su neophodne za ljudski organizam. zahvaljujući njihovom negativnom naboju […]

Jeste li već čuli za anione, male djelove atoma koji su toliko neophodni za naš organizam? Ako niste onda je ovo pravi članak za vas!

Što su to anioni i zašto su toliko dobri za naš organizam?

Anioni su djelovi atoma sa negativnim nabojem, čestice koje su neophodne za ljudski organizam. zahvaljujući njihovom negativnom naboju oni neutraliziraju mikroorganizme sa pozitivnim nabojem.

Uništavanje bakterija

Anioni uništavaju bakterije koje su najčešći uzročnici bolesti, a što je veći sadržaj aniona u zraku to je i manje štetnih mikroorganizama u njemu.

U Gentle Day higijenskim ulošcima nalazi se anionska trakica koja u ugrađena u uložak, a koja aktivira 7 000 aniona tijekom 7 sati i tako sve dok se u potpunosti ne isprazni.

Pored mora, u šumi i na planinama je količina aniona velika i zato se na tim mjestima osjeća svježina. Zato i ne čudi što liječnici uvijek preporučaju odlaske na takva mjesta kada osobe imaju zdravstvenih problema.

Čišćenje krvi

Anioni pomažu metabolizmu stanica, čiste krv, posješuju ten, povećavaju apetit i vitalnost, smiruju živce, jačaju imunitet, itd.

Zato ih se naziva i vitaminima u zraku i elementom vječnosti. Kada je u prostoriji puno iona osjeća se svježina zraka, a svjetska zdravstvena organizacija je dala podatak kako bi za spriečavanje širenja bakterija bilo kada bi se u zraku po cm3 nalazilo 1000 aniona.

U današnje vrijeme osobe su uglavnom ograničene na kretanje u zatvorenim prostorijama i naseljenim mjestima gdje aniona vrlo malo i zato osim što vam Gentle Day higijenski ulošci pružaju potpuno drugačije one dane u mjesecu, možete ih iskoristiti i zbog njihove jedinstvene anionske trakice.

Gentle Day higijenski ulošci

Anionsku trakicu iz Gentle Day higijenskih uložaka jednostavno uklonite tako da ju odrežete i izvadite van, a koristiti ju možete u razno razne svrhe.

U anionskoj trakici se nalaze anioni koji su antioksidansi, a onemogućuju djelovanje slobodnih radikala. Oni uz sebe vežu i preobražavaju molekule kisika i na taj način zaustavljaju stvaranje novih radikala.

Antioksidansi štite stanice od oksidacijskog djelovanja slobodnih radikala, koji u organizmu nastaju svakodnevno kao proizvodi razlaganja kisika.

Sprječavanje razvoja gljivica

Slobodni se radikali vežu za ugljikohidrate, genetski materijal, lipide i bjelančevine i na taj način stvaraju razna oštećenja, a antioksidansi upravo to sprječavaju te njihovo djelovanje spriječava razvoj gljivica, bakterija i virusa.

Antioksidansi dokazano mogu smanjiti rizik od nastanka raka, pomažu detoksikaciju kancerogenih tvari, pružaju zaštitu od ekoloških zagađivača, usporavaju starenje, suzbijaju rast tumora, usporavaju napredovanje Alzheimerove bolesti, snižavaju razinu kolesterola, štite od moždanog i srčanog udara, itd.

Oni toliko blagotvorno djeluju na organizam da nije ni čudno što ih mnogi nazivaju čarobnim česticama. I zato ne samo da Gentle Day higijenski ulošci pomažu kod sprečavanja uroloških i ženskih spolnih bolesti već su i vrlo djelotvorni kod hemeroida, ali i kod sprečavanja nastanka bolesti prostate.

Krvarenje debelog crijeva

Anionska trakica se može koristiti i kod sprečavanja gljivičnih infekcija nogu, kod herpesa, krvarenja debelog crijeva i Chronove bolesti.

Muškarci mogu koristiti anionsku trakicu kao uložak u cipelama jer se dodirivanjem kože rješavaju problemi znojenja nogu te eliminiraju bakterije i neugodni mirisi.

Anioni prokrvljuju cijelo tijelo te okrepljuju i daju energiju. Osim toga anioni djeluju učinkovito u liječenju hemeroida kod muškaraca.

Liječenje rana

Kod liječenja rana se preporuča na njih staviti anionsku trakicu jer zaustavlja krvarenje i štiti od bakterija. Rana se uz pomoć njih može očistiti za 24 sata, nema znakova upale, a bol se smanjuje i nestaje u roku od 48 sati. Kada se radi o . većoj rani preporuča se mijenjati trakicu svaka 2 sata.

Anionsku trakicu možete koristiti i za ioniziranje vode, a sve što trebate napraviti je u 500 ml vode na 24 sata staviti jednu trakicu ili u 1 litru vode staviti 2 trakice na 24 sata. Ionizirana voda će vam dati snagu i energiju, povećati tjelesnu izdržljivost, smanjiti bol u zglobovima od artritisa, detoksicirati i eliminirati hemeroide.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross