0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
12. rujna 2017.

Success Talks

Piše Ana Zibar
Prošlu subotu se održalo inspirativno druženje uspješnih poduzetnica Shhhefica Success Talks, a 30 žena koje su došle potražiti savjete su inspirirale mlade poduzetnice Tanja Džido, Lucija Lugomer, Tanja Pureta, Maša Zibar, Ana Babić i moja malenkost. Broj  prijava bio je ograničen, a sve one žene koje su se prijavile na vrijeme su imale priliku iz […]

Prošlu subotu se održalo inspirativno druženje uspješnih poduzetnica Shhhefica Success Talks, a 30 žena koje su došle potražiti savjete su inspirirale mlade poduzetnice Tanja Džido, Lucija Lugomer, Tanja Pureta, Maša Zibar, Ana Babić i moja malenkost.

Broj  prijava bio je ograničen, a sve one žene koje su se prijavile na vrijeme su imale priliku iz prve ruke čuti što im je sve potrebno kako bi bile uspješne i zadovoljne.

Tanja Džido je organizatorica događaja i pokretačica Shhherfice, a istaknula je kako unatoč negativnim iskustvima s poslodavcima, suradnicima i prijateljima koji nas svjesno ili nesvjesno sputavaju, treba biti zahvalan jer upravo zbog njih znamo što želimo i što su naši ciljevi u karijeri.

Lucija Lugomer je prvi hrvatski plus size model je otkrila kako je potreban stalan rad na sebi jer se samopouzdanje gradi godinama. Lucija tvrdi kako je važno stalno osluškivati sebe i biti usmjeren na svoje vlastite želje, a zanemariti stavove i mišljenja okoline.

Tanja Pureta je dugogodišnja poduzetnica i vlasnica tvrtke Ramiro, koja se nakon godina i godina rada pronašla u situaciji da mora intenzivno raditi na svojim prodajnim vještinama kako bi došla do novih klijenata. Tanja je otkrila način na koji je prevladala nelagodu pri prodaji i predstavljanju svojih vještina, a upravo je ta nelagoda i strah nešto s čime se većina žena susreće na početku karijere.

Maša Zibar je uspješna YouTuberica koja je nedavno zakoračila u poduzetničke vode nakon godina provedenih u korporaciji. Podjelila je svoje oduševljenje otvaranjem novih mogućnosti rada na sebi i svom poslu, fokusirajući se na gradnju svojih, a ne tuđih snova.

Ana Babić je pokretačica posebne inovativne metode učenja engleskog jezika pod nazivom Translector, a istaknula je važnost samodiscipline u poduzetništvu. Ana kaže kako je važno postaviti jasne ciljeve kojih se treba pridržavati, posebice onda kada sve ovisi o vama.

Ja sam podjelila svoju priču o nepredviđenom nastanku Ženskog Svijeta te kako je moguće nakon nezgodne životne situacije u kojoj nakon porodiljnog ostajete bez posla, stvoriti novu pozitivnu priču koja će inspirirati druge. Važno je samo otvoriti se novim prilikama i ljudima, ali istovremeno ostati autentičan i dosljedan sebi jer je to balans koji određuje koliko ćete dugoročno biti uspješni.

Meni je osobno na ovom inspirativnom druženju bilo prekrasno te sam uživala svake sekunde. Posebna mi je čast što sam svojim iskustvom i znanjem mogla pomoći nekima od vas koje su došle na druženje i nadam se da nam ovo nije zadnje druženje te da ću imati prilike pomoći još mnogima.

Dragoj Tanji se ovim putem želim još jednom zahvaliti na pozivu i ukazanom povjerenju, a vas sve drage žene pozivam na sljedeći Shhhefica Success Talks koji će se održati u Osijeku početkom listopada.

Foto: More Ideja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

15. siječnja 2016.
14. listopada 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross