0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
23. kolovoza 2017.

U vrtić bez suza

Piše Ana Zibar
Vrtić nam polako kuca na vrata i ako je ova godina prva vašem djetetu, ali i vama vjerujem da imate razne strahove i sumnje te da vam nije ni malo lako. Sve to sam i ja sama prolazila prošle godine i u pravo vrijeme saznala za radionicu U vrtić bez suza, koja se odvijala točno […]

Vrtić nam polako kuca na vrata i ako je ova godina prva vašem djetetu, ali i vama vjerujem da imate razne strahove i sumnje te da vam nije ni malo lako. Sve to sam i ja sama prolazila prošle godine i u pravo vrijeme saznala za radionicu U vrtić bez suza, koja se odvijala točno tjedan dana prije početka.

Prije radionice sam bila uvjerena kako ću u vrtiću zajedno sa djetetom plakati i kako ja to neću moći, pa će tata biti taj koji će Vita odvoditi u vrtić u prvim danima dok se Vito ne privikne i ne prestane plakati.

ALI nakon samo 3 sata radionice moji klikeri u glavi su se u potpunosti promijenili i došla sam doma sa odlukom da ću ja biti ta koja će Vita voditi u vrtić i da ću se riješiti tog problema koji je zapravo moj, a koji je štekao cijelu separaciju.

I tako je i bilo, nas dvoje smo zajedno krenuli i vrtić je prošao bez suza! Moje dijete uživa svaki dan odlaziti u vrtić i vraća se sa osmjehom na licu, a sada dok su praznici me pita kada će početi jer mu je jako dosadno bez njegovih prijatelja.

Da mi je netko rekao da će tako biti rekla bi mu da je lud, jer je Vito bio pravi primjer djeteta koje se ne može ni sekunde odvojiti od roditelja, a sada ide u vrtić bez imalo problema i to od prvog dana.

Ako vam dijete već ide u vrtić a i dalje muku mučite prilikom odlaženje i razdvajanja ova radionica je i za vas, a cijena radionice je 250,00 kn što je mizerno za znanje koje ćete na njoj steći i 3h u životu svatko može odvojiti, posebice ako se radi o dobrobiti za njegovo dijete.

Na radionici ćete naučiti kako:

- olakšati situacije odvajanja
- pomoći djeci da se osjećaju sigurno
- razgovarati i imati dobar odnos s osobljem u vrtiću
- osvijestiti ono što djeci neverbalno poručujemo
- promijeniti naša uvjerenja i osjećaje koji utječu na komunikaciju

Cilj radionice je jačanje roditeljske kompetencije i samopouzdanja u situacijama odvajanja djeteta od roditelja. Budući da djeca najprirodnije uče modelirajući (kopirajući) ponašanje odraslih, ponajprije roditelja, samopouzdanje roditelja olakšat će djeci da se osjećaju sigurno.

Radionicu vodi Marija Cukon, odgajateljica, NLP majstorica i majka troje djece. Njeno stručno dugogodišnje odgajateljsko iskustvo u radu s djecom i roditeljima omogućit će vam da se lakše nosite s prvim danima u vrtiću i pratećim roditeljskim izazovima.

Radionica će se održati 28.08.2017. od 17 do 20 sati na adresi Gotalovečka 8, a vrijednost radionice je 250,00 kn. Prijaviti se možete na mail [email protected] ili poslati poruku na njihovu FB stranicu Mudrost Odgoja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross